ostatnio zamówiłam sobie na słoneczko A Bronze z filtrem szmineczke i choć jeszcze jej nie sprawdziłam na tym całym słoneczku, to chyba będzie się dobrze sprawowała, bo jak zasmaruję wargi to długo się nie wchłania. Normalnie uznałabym to za wadę, ale ona to tak chyba ma mieć na to słonko. A Niveę zieloną mam obecnie i chamska jest bo barwi wokół warg na zielono (efekt jest bardziej żółty).
Widziałam w jednej droższej u mnie drogerii nową Nivea wanilia i pomarańcza! normalnie muszę ją sobie sprawić ale to była droga drogeria więc cena też taka nie za bardzo.
pomyliłam się, ta nowa nivejka jest wanilia i mandarynka a nie pomarańczka. dla zachęconych polecam po prostu wejście w produty na nivea.pl, chciałam podać wam konkretny link do tej szminki ale jest jednen adres cały czas klikania po wszystkich produktach.
a to fotka - apetyczna!
Ja jestem zakochana w różanej Bebe, jest po prostu świetna, z Nivei mam wszystkie, Mandarin Vanillia mi się bardzo podoba, ale jednak wolę Velvet Rose<polecam, świetny zapach i ślicznie wygląda na ustach> lubię jeszcze miętową z Chap Stick
Mariola
Wysłany: 2005-08-30, 20:58
Polecam pomadkę Nivea Pearl & Shine (jasny róż) Już od roku ją stosuję i bardzo mi się podoba. Ma piękny "zmysłowy" zapach, i nadaje ustom perłowy, lekko różowy kolor. Usta wyglądają przepięknie. Polecam gorąco!
Ja polecam pomadkę NIVEA - perłową Nadaje ustom delikatny, różowy połysk a zarazem pielęgnuje usta. Muszę to przyznać ale balsamy do ust A. też nie są złe Dobry jest również balsam do ust IVES Rocher (ma mikrogranulki) Usta są naprawdę ładne ale cena jest dosyć wysoka.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum