Wysłany: 2010-09-08, 11:54 Garnier Czysta Skóra Active
Garnier Czysta Skóra Active ,mam pytanie odnośnie nowej lini kosmetyków Garniera, otóż mam skóre na twarzy, która bardzo się przetłuszcza i jest bardzo podatna na zaskórniki, oraz wągry, słyszałem , że nowa linia garniera jest doskonała i szybko eliminuje niedoskonałości, jednakże nie jestem tego pewien, czy ktoś tego używał><<<?????? na twarzy mam mnóstwo wągrów,na całej i nie mogę się tego pozbyć, jestem chłopakiem, o to link jak wygląda produkt------>>>>/wizaz.pl/kosmetyki/produkt-31898-opis-Garnier-Czysta-Skora-Active-Pure-Active-Blackheads-scrub-Peeling-eliminujacy-zaskorniki.htm
ja tez o tym myslalam, ale czytalam, ze ta seria jest bardzo inwazyjna i boje sie, ze sobie klopotow narobie;/ zostane przy swoich "dzieciecych" kosmetykach, ew. jak Bejbe, cos aptecznego
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum