Wysłany: 2005-01-29, 17:35 Trendy we fryzjerstwie 2004/05
"Moving Hair Team" (Goldwell) zinterpretował ostatnie wydarzenia, przede wszyskim prezentacje międzynarodowych pokazów i wykreował nowe trendy fryzjerskie na sezon zima 2004/05. Graficzne cięcia podkreślają harmonijność strzyżenia i koloru. Powstają fryzury, które wyrażają ducha czasu i indywidualność. Kolekcję zatytułowano "Pearl collection", ponieważ kreowane w nowym trendzie fryzury są jak perły - nigdy nie będzie dwóch takich samych. W strzyżeniach "Pearl-Collection" o kreatywności decydują trzy zróżnicowane długości cięć. Nowa technika kolorystyczna "Sun-Beam" gwarantuje mistycznie lśniący, perłowy połysk. Odcienie zgodne z tym trendem to między innymi złoty blond, miedź i fiolet.
Nie mam na pewno takich gęstych jak ta pani na zdjęciu, ale jak są dłuższe to robia się ciężkie i smętnie zwisają Poza tym są niepodatne na układanie i sztywne. Dlatego najdłuższe jakie mogę mieć i mogę z nimi coś zrobić to takie do ramion. Jeszcze jakoś wyglądają.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
No to Iwonko musisz wstawić swoje zdjęcie Już jeden dzien odwagi był, teraz kolej na następny Jako że fryzurka ogólnie się podoba, chcemy zaobaczyć Twoją wersję. Prawda, że chcemy ?:D
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja juz sobie sprawiłam nowy kolorek Takie kolory jak na ostatnim zdjęciu podanym przez Iwonkę . Taka czekolada + blondne pasemka. Nie jest ich tak sużo, jak przedtem, ale włosy są ok. Do tego tak mi je wystrzępiła fajnie, że ... myslę o prostownicy Takiej malutkiej, ceramicznej, poręcznej.... Ech......
Masz już może katalog? Rzeczywiście jest tam sporo kolorów, cena też nie szokuje, tylko trzeba dokupić wode utlenioną Czytałam, żeby był dobry efekt farbowania najlepiej uzywać farby i wody tej samej firmy
Ja dzisiaj dzwonie do nich i dzwonię i sie dodzwonic nie mogę Chcę zamówić mamie małą Kerabonding Mask i jej znajomwej dużą Kerabonding, a sobie po opalaniu After Sun Cream.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum