Wysłany: 2004-12-04, 16:06 mam krótkie włosy......- zdjęcie.....
obciełam włoski na krótko
tył krótszy mogę nastroszyć a przód dłuższy
mogę mieć na twarzy włoski albo założyć za uszy
jestem happy - i mężowi też się podoba.......
fajnie, ja tez bym chciała obciąć się na krótko ale mam trwałą i muszę czekać aż odrośnie bo jakto by było parę cm prostych i parę kręconych... lubię krótkie włoski....
Ja też wiem o co chodzi, bo kiedys taką miałam Fajna fryzurka, tylko ze ja mam niepodatne włosy,które cięzko ułożyć i miałam z nią problem Teraz sie wybieram do fryzjera, ale na krótko juz nie chce się ścinać.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja robiłam pod koniec sierpnia, z przodu nie są widoczne odrosty, za to z tyłu niestety tak. Dziwnie to wygląda, więc coś muszę z tym zrobić. Ale i tak się cieszę, ze tyle czasu minęło a kolory są nadal bardzo ładne.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja tez juz po fryzjerze Kilka machnięć nozyczkami i juz mam inna fryzure, tylko że taką grzeczną, jak dziewczynka No ale mogę juz zapuszczać. Na lato juz mam pomysł, jakie chce mieć włosy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum