Ja miałam robone pasemka w salonie fryzjerskim farbami Londy (profesjonalnymi). Jestem bardzo zadowolona! Teraz niestety nie mam pieniążków na ponowny zabieg, dlatego chętnie poczytam, co użytkowniczki powiedzą na temat podanych przez Ciebie Izuś, farb.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Kiedyś robiłam koleżankce Ferią pasemka, ale na włosach blond. Wyszły świetnie, była bardzo zadowolona. Nie wiem jaki efekt jest na włosach ciemnych.
A może lepiej się udać do fryzjera?
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Różowe pasemka mogą świetnie wyglądać! Niestety z racji zawodu, jaki chciałabym wykonywać, niektóre fryzury nie uchodzą, dlatego nie mam włosów typowo czerwonych czy kolorowych pasemek. W innym przypadku z chęcią bym takowe chciała mieć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum