Wys³any: 2004-10-20, 17:25 Po³ysk Jedwabiu Gliss Kur
Czy kto¶ z Was u¿ywa³ tych kosmetyków.? Ja ostatnio dosta³am zestaw: szampon, balsam i od¿ywkê w sprayu. Wypróbujê dopiero w sobotê, mam nadziejê, ¿e siê sprawdzi. Jak oceniacie tê firmê? Powiedzcie mi a ja obiecujê siê odezwaæ jak ju¿ u¿yje.
Ja mialam tez sam balasam do w³osow co Kosmusia i ja bylam bardzo zadowolona z niego! Mialam kiedy ( jako pierwsza z moich odzywek ) odzywke regenerujaca pod wplywem ciepla czyli np. suszarki i bylam rowniez bardzo zadowolona! Teraz stawiam na pante Provi i dlatego nie kupuje tych produktow ale napewno kiedys sie skusze!
Ja mia³am chyb± t± sam± odzywkê co Sam, która wtywowa³a siê pod wp³ywem ciep³a. Bez sp³ukiwania - sprawa - w³osy by³y delikatne, dobrze siê uk³ada³y, i kolor trzyma³ siê d³ugo(mia³am do w³osów farbowanych). Uzywa³am te¿ szamponu i odzywki, by³am zadowolona (ale to uzywa³am wtedy, kiedy by³am u rodziców w domu). Moja mama bardzo lubi t± firmê. Teraz jednak obie uzywamy Chenice i obecnie nie ma dla nas nic lepszego
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Uzywam, uzywam a zwlaszcza intensywnego kremu regeneracyjnego swietlisty blond do wlosow blond, kremik jest swietny cena ok. 13 zl ale ja nie uzywam go po kazdym myciu wlosow tylko raz w tygodniu, nakladam i trzymam pol godzinki, wlosy po nim sa lsniace i bardzo gladkie, bardzo lubie te kosmetyki
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum