Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomo¶ci  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronuj± Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Zele do w³osów
Autor Wiadomo¶æ
WS 

Do³±czy³: 04 Mar 2004
Sk±d: Rydu³towy
Wys³any: 2004-09-02, 11:54   

moim zdaniem przy zastosowaniu ¿elu mocniejszego w³osy s± mocniej utrwalone i po wyschniêciu ¿elu w³osy pozostan± w stylizowanej formie np. grzywka do góry. ¯el s³abszy stosuje siê przy lekkim stylingu w³osów aby w³osy lekko wymodelowaæ. No i jeszcze pozostaje ¿el z efektem mokrych w³osów ale to chyba zrozumia³e :) Je¿eli chodzi o nawil¿anie w³osów to nie jest to chyba kwestia rodzaju ¿elu a jego producenta i ceny choæ nie zawsze cena jest wa¿na , ¿ele Joanny np. z czarn± rzep± s± dosyæ tanie ale spe³niaj± oczekiwania i dodatkowo od¿ywiaj± cebulki w³osów za¶ ¿el styling FX z Loreala nie przypad³ mi do gustu. Co u¿ywam osobi¶cie pisa³em kiedy¶ :)

SAMANTA 

Do³±czy³a: 09 Mar 2004
Sk±d: Olsztyn
Wys³any: 2004-09-02, 13:26   

Ja uzywam zawsze zelu Grafiti mam rowniez zel w spray Joanny i jestem zawiedziona nim bo wysusza bardzo wlosy zawiera bardzo duzo alkoholu i dusze sie jak nim psikam nie polecam! :evil:

SAMANTA 

Wys³any: 2004-09-03, 09:17   

To z pewnoscia slabo utrawalajacy polecam wlasnie grafitti bo jest tani a daje walsnie taki efekt o jakim myslisz.....

iws 

Do³±czy³a: 27 Mar 2004
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2004-09-03, 09:50   

Czyta³am ostatnio o ¿elach Kolastyny i Timotei. Ja osobi¶cie nie u¿ywam wiêc nie czujê siê upowa¿niona do polecania jakiegokolwiek, ale za to mój Luby u¿ywa i FX te¿ mu nie podszed³. Uzna³, ¿e najlepsze s± te najzwyklejsze bez zadnych ulepszeñ.

SAMANTA 

Wys³any: 2004-09-03, 15:23   

Kosmusia napisa³/a:
Szkoda, ¿e nie zd±¿y³am doczytaæ ostatnich wypowiedzi i kupiam ju¿ ¿elik - znów mocny. Zobaczymy jaki bêdzie.
a jakiej firmy???

SAMANTA 

Wys³any: 2004-09-03, 15:24   

iws napisa³/a:
Czyta³am ostatnio o ¿elach Kolastyny i Timotei. Ja osobi¶cie nie u¿ywam wiêc nie czujê siê upowa¿niona do polecania jakiegokolwiek, ale za to mój Luby u¿ywa i FX te¿ mu nie podszed³. Uzna³, ¿e najlepsze s± te najzwyklejsze bez zadnych ulepszeñ.
Z zelami do wlosow tak przewaznie jest ze najzwyklejsze sa dobre:)

Apsik! 

Do³±czy³a: 16 Mar 2004
Sk±d: Jas³o
Wys³any: 2004-09-03, 16:59   

kolastyna - nastolatki? wydaje mi siê, ¿e kiepski

Agnes 

Do³±czy³a: 02 Lip 2004
Sk±d: Toruñ
Wys³any: 2004-09-03, 18:46   

A ja mam pytanie...bo co¶ mnie zastanawia... Czy do w³osów d³ugich równie¿ mozna u¿ywaæ ¿elu?? A jesli tak to jakiego?? Czy takiego o jakim mówi³a Kosmusia - nawilzaj±cego i podkre¶laj±cego naturalne fale? A je¶li mam w³osy proste i takie je przewa¿nie nosze to czy jest jakis sens uzywania zelu ?? No niby nie bo po co do prostych ale gdzies w TV widzia³am babke co mia³a proste i gada³a, ze ma w nich ¿el.... to ja ju¿ nie wiem :( ...

SAMANTA 

Wys³any: 2004-09-03, 23:22   

Mysle ze do wlosow prostych to nie potrzebny zel....juz lepiej jakas pianka np. dodajaca objetosci fryzurze.Mi zel nie nawilza wrecz przecownie wysusza, a jesli nie ma potrzeby to po co wgniatac zel do wlosow??? Lepiej nab³yszczacz:)

P.S U Kosmusiu zaszala³as z tym zelem;-p

Monka_tort 

Do³±czy³a: 13 Mar 2004
Sk±d: zielona góra
Wys³any: 2004-09-04, 07:53   

A ja kupi³am ostatnio do mojej krótkiej fryzki dwa ¿ele - Tafta i Welli z Shok Wavesa. no i muszê przyznaæ ¿e Taft, mimo, ¿e tañszy lepiej mi trzyma fryzkê :?

Agnes 

Wys³any: 2004-09-04, 11:37   

Te¿ mam Tafta tylko, ¿e raczej to moja mama go u¿ywa i jej strasznie wysusza w³osy, dzieñ po u¿yciu ma na g³owie suche siano :?
Mi jak ciocia krêci³a loki to u¿y³a Tafta i spisa³ siê super , nastêpnego dnia loki nadal siê trzyma³y :)
wszystko zalezy wiêc od rodzaju w³osa...

Apsik! 

Wys³any: 2004-09-04, 17:43   

ja tez uwa¿am ¿e do d³u¿szych w³osów lepsza pianka - sama siê przekonalam. no i ¿el to tylko w sprayu

SAMANTA 

Wys³any: 2004-09-07, 07:31   

Apsik! napisa³/a:
ja tez uwa¿am ¿e do d³u¿szych w³osów lepsza pianka - sama siê przekonalam. no i ¿el to tylko w sprayu
U mnie na odwrot zaden zel w sprayu juz sie zawiodlam:) i dla mnie lepszy zel, chociarz czasem potrzebuje zmiany a ostatnio wzielam u kolezanki pianki taft czerwonej fakt ze mozna ale wloski tak jka byly krecone tak na drugi dzien byly takie same!

Apsik! 

Wys³any: 2004-09-07, 09:40   

eh, Taft u mnie siê akuratnio nie psrawdza

Agnes 

Wys³any: 2004-09-20, 14:00   

Co do pianek to nie mam najlepszych wspomnieñ :? ....

black lady 

Do³±czy³a: 02 Wrz 2006
Sk±d: opole
Wys³any: 2007-04-21, 19:58   

jeszcze nigdy nie zawod³am siê na ¿elach do w³osów L'oreala ;)
po imprezie jak wróci³am do domciu to nadal moja fryzurka by³a w stanie nienaruszonym ;)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: