Wypatrzyłam wczoraj u mojej nowej Fryzjerki taką fajną odżyweczkę Ziaji...fajną bo fantastycznie ułatwiła rozczesanie mojego sianka...hehe :
W kazdym bądź razie po niej moje włoski zrobiły się mieńciutkie i błyszczące
Próbować dziewuszki..polecam bardzo
_________________ *bez muzyki życie nie miało by sensu*
JA miałąm szampon Plantica z czarną rzepą, ale jakoś mnie nie zachwycił ... Zresztą mnie rzadko który szampon przypada do gustu, bo moje kudły są wymagające ...
A ja kupiłam ta Plantice, użyłam raz i oddałam. Nawet nie wiem czy jest fajna To niech Edytkag się wypowie (jak będzie miała czas:) ) bo Jej to dałam Na razie ni kupuję nic nowego, muszę wykończyć moje zapasy.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
moja mama caly czas uzywa tych odzywek i kupuje zawsze jakis inny rodzaj. Ona nie patrzy na to do jakich wlosów jest odzywka tylko ktora ladnie pachnie
Ale te odzywki mozna splukac po ilus minutach , niby jest napisane ze rownomiernie na wlosy rozprowadzic i nie splukac , ale jak ktos chce to moze splukac.
Ja polecam Mam plantice miodową, do włosów łamliwych i z rozdwojonymi końcówkami. Jest naprawde świetna, a mam naprawde bardzo wymagające włoski. Nie obciąża ich wcale. Dla przesuszonych włosków jest rewelacyjna
_________________ "Jak górskie szczyty dookoła patrzymy na siebie odseparowani dolinami, za duzi, aby przemknąć niepostrzeżenie obok, za mali, by dotknąć nieba."
Jerzy Kosiński "Malowany ptak"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum