Wysłany: 2004-07-21, 20:57 Fryzurki-hit tego sezonu
Hitem tego sezonu, jak już pewnie zauważyłyście są najprzeróżniejsze grzywki...niezależnie czy macie krótkie czy długie włoski poinnyście mieć również grzywkę.
Co wy na to?
_________________ *bez muzyki życie nie miało by sensu*
Haha ja noszę grzywkę od dzieciństwa, raz na jakiś czas niby zapuszczałam, ale potem znowu ścinałam . Teraz też mam grzywkę, tyle że wycieniowaną i większość tej grzywki "idzie" na bok...
Mój facio też się zezłościł że ścięłam włoski..miałam już takie dluuugi do połowy plecków...a teraz znów jestem w pozycji wyjściowej..."ODROSNĄ"tak mu powiedziałam hihi...Mój brat natomiast Twierdzi że wygladam i z jego zdaniem liczę się bardziej....w końcu zapalona modelka z niego : hehhe
_________________ *bez muzyki życie nie miało by sensu*
Ja też nosze grzyweczke, ale z moimi kręconymi włoskami to niemały problem
Szczególnie przy takiej pogodzie Dziewczyny co się dzieje z tym latem Właśnie grzeje sobie prostownice... A tak w ogóle to bardzo cieszy mnie że w koncu grzyweczki sa modne, bo przy moim wysokim czole w takiej fryzurce najbardziej mi do twarzy. A moze Wy macie jeszcze jakieś pomysły na fryzurki zasłaniajace czoło? Może jakieś zdjęcia
_________________ "Jak górskie szczyty dookoła patrzymy na siebie odseparowani dolinami, za duzi, aby przemknąć niepostrzeżenie obok, za mali, by dotknąć nieba."
Jerzy Kosiński "Malowany ptak"
Mnie tez sie podoba moja grzywka, jest trochę dłuższa, ale dobrze się z nią czuję. Mam jednak mówi ciągle, że mi całą buzię zasłania itd. Wreszcie kiedy mam fryza, na którego czekam od lutego, to teraz krytyka
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Eh... Mój fryz to tyle niepochlebnych opinii zdobył na początu, że nie wiem. Wszycy moją fryzkę nazywali "grzybem". Może COŚ z tego było, ale to nie jest ten grzyb, który noszą np. mali chłopcy, o nie...
a mnie grzywka w ogole nie pasuje. Raz miałóam i tylko czekałam dnia keidy bedzie wystarczajaco długa by ja inaczej zaczesać. Ale włoski podciąć musze chcialabym miec kolor włosów troszke jasniejszy blond niz mam ale nie mogłam znalezc odpowiedniej farby... dlatego musze u fryzjerki farbowac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum