To chyba do mnie
No niestety, prostownica jest totalnie nietrafiona- Remington na pare z teflonowymi wkładkami. Bardzo słabo prostuje włoski a poza tym do grzywki jest za duża. Jestm troche zła, bo zapłaciłam za nia ok 180 zł, zamiast najpierw sie popytać dziewczyn o jej działanie No nic to, w przyszłym miesiącu zamierzam kupic sobie profesjonalną Babyliss 2552, o szerokości płytki tylko 3 cm Już się doczekać nie moge
A może któraś z Was jej używała???? Wiecie może czy jest dobra???
_________________ "Jak górskie szczyty dookoła patrzymy na siebie odseparowani dolinami, za duzi, aby przemknąć niepostrzeżenie obok, za mali, by dotknąć nieba."
Jerzy Kosiński "Malowany ptak"
Hmm, moje się kręcą całkiem mocno... I czasem tez mi to odpowiada, to zależy od fryzurki jaką akurat chcę mieć. Ale wiadomo, kobieta zmienną jest , i czsem marzą mi się taki totalnie prościutkie i gładkie włoski Wiem że dobra prostownica poradzi sobie nawet z najbardziej kręconymi i niesfornymi włoskami. A tą babyliss poleca mi p. Grażynka z wizażu, myśle że sie na nią skuszę, muszę tylko poczekac na jakiś dopływ gotówki Cena nie jest co prawda wygórowana (270 zł), ale wiadomo jak to w wakacje
_________________ "Jak górskie szczyty dookoła patrzymy na siebie odseparowani dolinami, za duzi, aby przemknąć niepostrzeżenie obok, za mali, by dotknąć nieba."
Jerzy Kosiński "Malowany ptak"
Ja grzywke nosiłam dość duzo jak byłam młodsza, jeszcze dwa lata temu ją małam i pamietam ze mnie wkurzała jak nie wiem co A to zawsze z całych włosów była najbardziej przetłuszczona,a to sie wywijała z lewej strony, a to mi po wyjściu z chaty całą rozwiało kazdy włos w inną strone grrr koszmar! a jeszcze gorzej jak trzeba było podciąć - tata fundował mi "schody"
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Kształt fryzuru odpada (przypomina mi Kasię Figurę Ale jeśli chodzi o kolor i efekty, to czemu nie! Tylko obawiam się, że za ciemny ten kolor byłby dla mnie, ale jego jaśniejsza wersja - jak najbardziej
Ja juz mam nową fryzurę Od wczoraj. Tzn długością nie zmieniła się bardzo od tego, co miałam, ale za to kolory Pasemka w różnych różniastych kolorach. Mam i jasne, i złoty blond i wpadające w pomarańcz, są i ciemne, kasztanowe. Ciężko to opisać. Stwierdziłam, że pani fryzjerka to mistrzyni świata Kolory stworzyła z tego co juz miałam, czyli niektóre partie włosów nie zostały pokryte farbą, częśc została rozjaśniona(stąd takie rózne odcienie blondów - rozjasniane były z rudości) a część farbowana na ciemno. Farbowała na folii. Później aby nadać kształt fryzurze użyła... prostownicy! Takiej fajnej, wąskiej, która momentalnie się nagrzała! Wczoraj miałam taka "niegrzeczną" wersję , dzisiaj już grzeczniejszą, którą sama robiłam Jestem bardzo zadowolona z nowego "image'u" Jak to mało człowiekowi do szczęscia potrzeba
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
W miejsce kropek wpisuję 80 zł . Strzyżenie, farbowanie, modelowanie. Jak się pytałam, to cena farbowania zależy od ilości zuzytego materiału. Samo strzyżenie z modelowaniem 15 zł
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum