U mnie tam nic nie rozjaśniało. Normalnie powoli schodziło a moje naturalne włoski były jakby ciemniejsze (może to złudzenie )
Niedawno pomalowałam drugi raz ale teraz już przez cały rok nie będe malować i zmyje się do mojego naturalnego koloru.
Zawsze tak mam bez względu na rodzaj farb, może dlatego, że nie maluję cały czas tylko 1-2razy w roku. Zresztą każdy ma inną strukturę włosa.
zdjęcie mogłabyś zarzucić no_promises. ja właśnie jak czytam wątek to myślę nad średnim brązem, bo nie chcę mieć kruczoczarnych, tylko jakiś cieplejszy odcień...
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
Ogólnie brązy castinga wychodzą b. ciemne, tak samo będzie ze średnim brązem. Moja koleżanka już nie raz malowała i wychodziły węgielki
Natomiast dla mnie wyszło tak samo. Widocznie nie ma ustalonych zasad
no_promises zmyją się, nie martw się Tylko nie używaj tej maseczki to szybciej się zmyją.
A tak propo to ta odżywka jest jakaś ferelna, kolor zatrzumuje bardzo dobrze ale włosy strasznie mi się po niej puszą
[ Dodano: 2008-08-23, 15:05 ]
AAAAAAAA mam kruczoczarne, mam nadzieje że sie zmyja :O
Mnie tez wyszły prawie czarne, ale kolor cudny, włosy błyszczące. I tak utrzymywały się do następnegpo farbowania. A w moim przypadku zmyły się, ale baaardzo delikatnie, cały czas pozostawały bardzo ciemnym brązem.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Wysłany: 2008-08-25, 15:23
adriana7 napisał/a:
Mnie tez wyszły prawie czarne, ale kolor cudny, włosy błyszczące. I tak utrzymywały się do następnegpo farbowania. A w moim przypadku zmyły się, ale baaardzo delikatnie, cały czas pozostawały bardzo ciemnym brązem.
A ile mialaś taki efekt?
Ja jestem zadowolona, juz sie troche zmyly ładnie się blyszcza, a po tej maseczce to nie wiem sama, bo mnie sie z natury po umuciu puszą
Dziewczyny, jak myślicie czy te 28 myc to chodzi o pojedyncze splukiwania wlosow?
Bo ja najpierw myje szamponem, czasem dwa razy, pozniej naklladam waxa, splukuje dlugo zeby czaly zszedl a na koniec zimna woda. A nie chce zeby mi sie za 2 tyg kolor splukal.
A i polecacie uzywanie szamponow+odżywek do farbowanych? Bo nie wiem sama jak to dziala, uzywalam ich ale nie po farbowaniu
Ogólnie brązy castinga wychodzą b. ciemne, tak samo będzie ze średnim brązem. Moja koleżanka już nie raz malowała i wychodziły węgielki
Natomiast dla mnie wyszło tak samo. Widocznie nie ma ustalonych zasad
Mi tam wyszły brązowe a nie czarne, chyba były trochę ciemniejsze niż na opakowaniu, ale nie za bardzo.
Może u mnie dlatego się tak szybko nie zmywa, że codziennie uzywam jakiegoś jedwabiu czy WAXa i kolor się tak nie wypłukuje.
Na razie będę farbować tylko tym, bo włosy są , trzyma się jak farba i odrostów nie widać. Pewnie w zimie zmienie kolor na nieco jaśniejszy (choć farbowąłam juz castingową Praliną i wyszła sraczka ).
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum