Dziewczyny wiecie jakie maj± dzia³anie te ampuki co fryzjerka je daje na wloski?Znacie jakies dobre na suche zniszczone od prostownicy w³oski? Za niedlugo wybieram sie do fryzjera i tak mysla³am o tym... ?
Hmm na tych fryzjerskich produktach to siê zbytnio nie znam, ale jak kiedy¶ kupi³am szampon do w³osów przet³uszczaj±cych za 30z³ to marny efekt a wrêcz okropny. Wiêc tak troche sceptyczne mam nastawienie
Polecam ampu³ki Radical (koncentrat regeneruj±cy do w³osów zniszczonych) Dobre s±, tylko trzeba systematycznie u¿ywaæ
Znacie jakies dobre na suche zniszczone od prostownicy w³oski
Mo¿e nie ampu³ki,ale wszelkie od¿ywki i maski z jedwabiem. Mo¿e te¿ byæ kompres do w³osów z Joanny,maski do w³osów Dove,od¿ywki z jedwabiem Gliss Kur, Wax,serum na zniszczone koñcówki z A. To pomo¿e w³osom byæ bardziej g³adkimi po umyciu,ale nie ³ud¼ siê nawet,¿e je zregeneruje. Je¶li w³osy s± zniszczone,to pomaga tylko ich obciêcie.Fryzjerskich nigdy nie u¿ywa³am,ale nawet one cudów nie zdzia³aj±.
Znacie jakies dobre na suche zniszczone od prostownicy w³oski
Mo¿e nie ampu³ki,ale wszelkie od¿ywki i maski z jedwabiem. Mo¿e te¿ byæ kompres do w³osów z Joanny,maski do w³osów Dove,od¿ywki z jedwabiem Gliss Kur, Wax,serum na zniszczone koñcówki z A. To pomo¿e w³osom byæ bardziej g³adkimi po umyciu,ale nie ³ud¼ siê nawet,¿e je zregeneruje. Je¶li w³osy s± zniszczone,to pomaga tylko ich obciêcie.Fryzjerskich nigdy nie u¿ywa³am,ale nawet one cudów nie zdzia³aj±.
bejbe ja juz wszystko stosuje teraz mam linie gliss kur olejki pielêgnacyjne i sobie je bardzo chwale mam szampon i balsam i chce kupic sobie jeszcze w sprayu odzywke To ze zregeneruje to wiem ze nie ale zeby jakos bardzije zdrowo wyglaa³y tzn jak wyprostuje to tego nie widac ale jak umyje to troszke sianowate w³osy mam to bardoz mnie denerwuje a obciêcie w³osów z d³ugo¶ci odpada bo juz mam dosæ d³ugie i mam zamar dalej zapuszczaæ
krowka, mo¿esz popróbowaæ z jakimi¶ fryzjerskimi,ale jak ju¿ pisa³am wy¿ej,te¿ cudów nie zdzia³aj±.
Poza tym trochê nie rozumiem po co zapuszczaæ w³osy,które s± zniszczone,nic dobrego z tego nie bêdzie. Prostuj±c je,bêdziesz nie tylko masakrowaæ w³osy,które ju¿ s± zniszczone,ale te¿ i t± czê¶æ,która uro¶nie i powstanie jeszcze gorsze siano.
Wys³any: 2008-05-06, 16:04
outsiderka napisa³/a:
Je¶li masz zniszczone w³osy, to nastaw siê na obciêcie- bêd± lepiej ros³y. Chocia¿ jakie¶ 5 cm...
W³asnie te¿ tak zawsze robi³am, ale czytalam ostatnio artyku³ i wcale to nie jest prawda. Poprostu taki mit, utar³ siê i wszyscy w to wierza. Jak poszukam to wkleje to to
To nie o to chodzi,¿e bêdê szybciej ros³y czy co¶ Po prostu w³osy pozbawione zniszczonych koñców nie maja mo¿liwo¶ci,¿eby dalej siê tak niszczyæ. Jak siê ma przesuszone i rozdwojone koñcówki,to potem te w³osy,które urosn± tak samo staj± siê sianowate i coraz bardziej w górê siê rozdwajaj±.Potem w³osy siê lami± i w rezultacie w³osy i tak siê same skracaj± i do tego wygl±daj± na zmasakrowane. Jak kto¶ lubi taki efekt,to jego wybór
dok³adnie bejbe zniszczone koncówki nie maja wp³ywu na to jak rosn± w³osy. wiem wiem ze nie zdzia³am cudów kosmetykami ale juz mam takie d³ugie tyle zapuszcza³am i jakos mi zal a wogole zawsze marzy³am o d³ugich w³oskach nie wiem co mam robiæ szkoda mi baaaardzo tyle zapuszczania...
krowka, wiem,jak ciê¿ko jest zapu¶ciæ w³osy i ¿e ¿al potem ¶cinaæ,ale zastanów sie sie wolisz mieæ ³adniejsze krótsze w³osy czy d³ugie sianko Wiesz,w³osy maja to do siebie,¿e odrastaj± i jak je zetniesz i nie bêdzie ich znów masakrowaæ,to po jakim¶ czasie znowu bêdziesz mia³a d³ugie z tym,¿e ³adne i zdrowe
nie chodzi o to. mialam na mysli raczej to, ze mialam mocniejsze koncowki dzieki temu i sie tak bardzo nie lamaly.
nawet kiedys Ysia pisala o tym, ze jej wlosy nie chca rosnac dalej, a jak byla u fryzjerki, to ta jej powiedziala, ze nie wie dlaczego, bo koncowki wygladaja na mocne
ja nie ¶ledze na bierz±c± , ale w moim przypadku raczej chodzi³o o to , ¿e ja w³os jest mocny ogólnie (od nasady po koñcówki) to jest zdrowy , a zdrowe w³osy bêd± d³u¿sze , gdy¿ koñcówki siê nie wykruszaj± .
Dziewczyny znacie jakie¶ dobre ampu³ki na wypadanie ? Bo ja chyba wy³ysieje...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum