moje wymarzone to do łokci falowane brązowe, z pasemkami w kolorach:niebieski,turkusowany,czerwony i różowy .kurczę mam nawet kilka fot(Joss Stone takie ma) ,ale nie umiem wstawić więc kiszka.
moje wymarzone to do łokci falowane brązowe, z pasemkami w kolorach:niebieski,turkusowany,czerwony i różowy .kurczę mam nawet kilka fot(Joss Stone takie ma) ,ale nie umiem wstawić więc kiszka.
o właśnie Moesha, ale zaliczyłabym tylko te pierwsze zdjęcie.Te następne to już wyprostowane i jakby za dużo tych pasemek .Christiny też mi się podobają, ale takie to chyba może mieć tylko gwiazda.
Moesha, śliczna jest teraz fryzura Christinki teraz , bardzo mi się podoba.
Ciekawe czy bardzo pracochłonna..
Tak szczerze mówiąc ja się zastanawiam nad stanem włosów Christinki bo ona już miała tyle kolorów , fryzur że masakra . Ta jak najbardziej mi się podoba
Tak szczerze mówiąc ja się zastanawiam nad stanem włosów Christinki bo ona już miała tyle kolorów , fryzur że masakra . Ta jak najbardziej mi się podoba
no tak, ale pewnie chodzi na jakieś zabiegi itp Ona już ma od tego specjalistów nie martw się Ciekawa jestem też czy to jej włosy w stu procentach.. Bo np. myslalam ze wlosy V. Beckham też są naturalne (te długie jak miała) po czym się okazało w jakimś wywiadzie że wszystko doczepiane!
, śliczna fryzura tej Christiny- tylko, że do tego trzeba mieć jaśniejsze brwi, niż moje czarne i jaśniejszą karnację- ale śliczna jest:)
ja szukalam wymarzonej fryzury i nic takiego nie ma! chyba chcialabym miec wlosy proste jak druty i dlugie i moglabym wyczarowac ze swoich wlosow co chce! a niestety tak nie jest
Ciekawa jestem też czy to jej włosy w stu procentach.. Bo np. myslalam ze wlosy V. Beckham też są naturalne (te długie jak miała) po czym się okazało w jakimś wywiadzie że wszystko doczepiane!
Myślę że ma naturalne , jak pisałaś one pewnie ma te zabiegi , ona lubi o siebie dbać widać , fajna laska z niej
A mnie się podobaja białe,czerwone,rózowe,rude,brązowe,fioletowe i czarne
To zależy od urody i stylu osoby je noszącej
Żaden kolor dla mnie nie jest feeeeee ewentualnie dany kolor na danej osobie moze być nieodpowiedni bo po prostu do niej nie pasuje
[ Dodano: 2008-02-17, 13:06 ]
outsiderka napisał/a:
, śliczna fryzura tej Christiny- tylko, że do tego trzeba mieć jaśniejsze brwi, niż moje czarne i jaśniejszą karnację- ale śliczna jest:)
(
Mam b.jasną karnacje, b.jasne brwi i rzęsy oraz niebieskie jasne oczy
Jedyne co mnie martwi to gdzieniegdzie prześwity fioletu Odzwyczaiłam się od tego
bo po Mroźnym Blondzie tak nie było, nie miala tyle utleniacza. Ale max.2 dni i zejdzie
mnie się nie podobają ani włosy białe, ani czarne, ale niektórym pasują, więc nawet nie ma co samej barwy krytykować;) w każdym razie osobiście bym mieć takich nie chciała. mieć włosy ciemnobrązowe, proste... wg mnie takie ładnie wyglądają i jako długie, i jako krótkie, i z grzywką, i bez.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum