Fryzura Petry i jej wlosy sa piekna, kolor tez mi sie podoba.
Reichea- ladnie ci w tych wlosach tez bym takie chciala miec. Ale fakt, trzeba je codziennie ukladac (w moim przypadku podkrecac albo prostowac jak sie pogniota). Raczej powinny byc zawsze swieze, bo nie da sie ich za bardzo spiac jak w przypadku dlugich wlosow. Niestety to fryzura dla osob ktorym sie dobrze wlosy same ukladaja.
ja wolalam Rei w dlugich ale teraz tez wyglada ladnie,
Petra Niemcowa - rzeczywiscie niesamowite wlosy
krystyna - fryzjer ladnie jej uklada wlosy itd ale widac ze malutko juz tych wlosow ma i cieniutkie, zaloze sie ze bez modelowania itp wygladaja gorzej od moich
Niestety to fryzura dla osob ktorym sie dobrze wlosy same ukladaja.
Moje włosy też żyją własnym życiem,ale przy takie fryzurze nie mam szczególnego problemu z ich układaniem. Układam te dłuższe włosy na bardzo gruba szczotkę,krótsze na trochę cieńszą. Czasami nawinę na 30 minut na wałki żeby sie trochę podniosły te włosy,a innym razem trochę wyprostuje z przodu,zależy na co mam ochotę Układanie po myciu zajmuje mi z 15 minut,a ja się czasem z tyłu trochę pogniotą,to nic,nie trzeba mieć coedziennie idealnej fryzury;)
A ja lubie takie standardowe Ale kolor jest naprawde boski. Ciekawe jak wyglada w rzeczywistosci, bo moj na zdjeciach wychodzi prawie identycznie, ale niestety tylko na zdjeciach
Mam fryzurkę taką (wybaczcie fotoszopowe zabawy:D):
Obrazek
MałaMi napisał/a:
Miałam podobną ,tylko że z grzywką ale po 2 tyg.codziennego prostowania powiedziałam -dośc-i zapuszczam juz od jakiegoś czasu
ej mam dokładnie to samo..Bardzo mi się podoba ta fryzurka i w sumie dużo osób mówi mi,że do mnie pasuje, ale niestety jest bardzo uciązliwa! Moje włosy z tyłu głowy żyją jakby własnym życiem i bez prostowania wygladaja okropnie. Przód układa mi się bardzo ładnie.. ale ten tył... Najlepsze jest to, że obcięte identycznie włosy z tyłu z jednej strony układają się w zupełnie inną stronę niż z drugiej...
Rei, u mnie było odwrotnie.Przód się faluje i nie układał a tył był ok i miałam dośc proste- nawet bez prostownicy.Także po prostu musiałam zapuszczać, no i chcę mieć w końcu długie włosy Ale rzeczywiście wyglądasz w tej fryzurze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum