Jak wam się udaje zapuścić takie długie włosy? Ja mam do łokcia(jak są proste) i za nic mi niechce nawet cm urosnąć
To chyba zalezy od wlosow- mi bardzo szybko rosna i jakbym nie obcinala przynajmiej raz na miesiac pare cm to pewnie znow bym miala wlosy do pasa (ostatni raz mialam takie jak mialam 15 lat). Fakt faktem, ze tak do lopatek wlosy rosna bardzo szybko a potem juz coraz wolniej, wiec trzeba dlugo czekac.
No mi tez strasznie szybko rosną włosy i do tego śa grube, ale ja nie jestem z tego taka zadowolona . ledwo się obetne , a za miesiac juz nie ma sladu po fryzurze bo wszystko urosło.....
O rzeczywiście ładna fryzura tej Katie Holmes,szkoda że do włosów prostych i cienkich.Miałam podobną ,tylko że z grzywką ale po 2 tyg.codziennego prostowania powiedziałam -dośc-i zapuszczam juz od jakiegoś czasu.
Neyna wiem co czujesz,u mnie jeszcze odpada dlatego że grzywka mi się lekko,,faluje"więc efekt jest tragiczny
Mam fryzurkę taką (wybaczcie fotoszopowe zabawy:D):
MałaMi napisał/a:
Miałam podobną ,tylko że z grzywką ale po 2 tyg.codziennego prostowania powiedziałam -dośc-i zapuszczam juz od jakiegoś czasu
ej mam dokładnie to samo..Bardzo mi się podoba ta fryzurka i w sumie dużo osób mówi mi,że do mnie pasuje, ale niestety jest bardzo uciązliwa! Moje włosy z tyłu głowy żyją jakby własnym życiem i bez prostowania wygladaja okropnie. Przód układa mi się bardzo ładnie.. ale ten tył... Najlepsze jest to, że obcięte identycznie włosy z tyłu z jednej strony układają się w zupełnie inną stronę niż z drugiej...
Reichea, ta fryzura jest stworzona dla Ciebie i dla włosów własnie takich jak Ty masz. Wygląda bardzo ładnie i widać że jest idelanie ułożona, ale pewnie tak jak mówisz trzeba się troche pomęczyć zeby uzyskacv taki świetny efekt
[ Dodano: 2008-02-24, 19:30 ] To kolejna fryzurka moich marzeń .Niestety nie moge jej miec z tych samych przyczyn które opisywałam przy fryzurze "na Winonę"
btw. Rozumiejąc piekno jedynie jako atrakcyjnośc fizyczną, to Twiggy jest wg. mnie zdecydowanie najpiekniejsza kobietą jaka istniała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum