Dla mnie Dita jest na swój sposób piękna, bo uosabia najpiękniejsze wg mnie lata w modzie. Ma swój styl, ktoremu jest wierna. No i ten gorset mmmmm
A wracając do tematu, to podobają mi się włosy Katie Holmes. Bo wyglądają zdrowo i są perfekcyjnie ułozone zawsze. Kiedys marzyłam, zeby miec loki. Ale jak się nie ma co się lubi, to uznałam, że jakiejs specjalnie wymarzonej fryzury to nie mam. Wszystkie, które sobie wybiore jakoś do mnie pasują, odnajduje się w nich, więc mam na glowie to co chce.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja chcę mieć taką samą fryzurę jak teraz czyli mocne cieniowanie, u góry krótkie, dół dłuższy, tylko żeby były albo proste albo delikatnie pokręcone ( coś podobnego jak te pierwsze zdjęcie Christiny) Bo u mnie układają się jak im się spodoba Może tylko jakaś miała zmiana z grzywką. A i do tego taki brązik
Jak tylko będe miała więcej czasu dla siebie to zaczynam polowanie na ten kolor aż do skutku
Bez przesady, ja mam podobną opaleniznę w upalne i słoneczne lato, no może trochę mniejszą. Po prostu Dita jest trupio blada i kontrast jeszcze większy.
Ale nie od razu, że rok w solarium, są gorzej opalone dziewczyny z dosłowną sraczką na skórze.
Bladość też musi być ładnie podkreślona,wyeksponowana,żeby nie wyglądać jak trup albo schorowany człowiek
Victoria po prostu ma trochę zniszczoną skórę na tej focie,a opalenizna to podkreśla.
Dita dla mnie wygląda trochę jak wampirzyca. Ma swój odmienny styl,co jest oczywiście bardzo pozytywne,ale mnie osobiście jakoś szczególnie taki styl do gustu nie przypadł.
Bo to zdjęcie Victorii i Dity to taki mega kontrast,jakby się każdą z osobna postawiło obok ,,normalnego"człowieka np Polaka to by każda lepiej wyglądała chyba.
O Liv też ma świetne włosy! Tylko wg mnie brzydko jej z taką prostą grzywą do brwi.
A to moja wymarzona fryzurka, ale niestety nigdy nie bede jej miec, bo ona dobrze wygląda tylko na kims takim jak Winona. Ona ma szczupła twarz, dziewczęce rysy i wielkie oczy i ta fryzrua podkresla jej dziewczęcość . Ja niestety mam zupełnie inny typ urody i w czymś takim wyglądałabym pewnie jak chłopiec . Ale pomarzyć zawsze można.
obecnie chciałabym mieć włosy:
- za tyłek
- pocieniowane od połowy
- grzywka od linijki przechodząca w łuk po bokach, długa i gęsta
- kolor bardzo ciemny brąz (naturalny czarny nie taki sztuczny) lub płomienny rudy
do tej długości brakuje mi jeszcze jakieś 3 lata zapuszczania taaaa
p.s. a Dita - cud miód i orzeszek jak ja jej zazdroszczę takiej cery... ja niby mam jasną ale przy niej jestem wręcz opalona
Ja mam wlosy teraz takiej dlugosci ze jeszcze brakuje mi jakies 5cm do tylka Niedlugo osiagne swoj cel. Ale musze powieidzec ze takie wlosy sa bardzo ciezkie. Ja na dodatek mam grube i geste wlosy wiec odczuwam ioch dlugosc na swojej glowie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum