ale mialas czarne wiec musialy Ci sie podobac skoro sie tak zafarbowalas
farbowałam na ciemny BRĄZ jakbys chciała wiedziec. Nie moja wina że na moich włosach wyszły czarne. z reszta nie podobały mi się, co było widac jak Wam stękałam na forum ze ide sie zdekoloryzowac
Kinna,całkiem fajne tylko ja pewnie któregoś dnia bym się wkurzyła i obcieła te dłuższe pasma .A mi znów co innego podoba, fryzura retro w stylu Dity von tees.Cóż,kobieta zmienną jest.
W sumie to wyglada jak wlosy sciete na ktotko tylko ze wystaja dwa grubsze kosmyki dluzszych wlosow. Takie niezdecydowane - czy ma byc na krotko czy na dlugo
Podobają mi sie te "emo" fryzury ale nie tak natapirowane
Bardzo mocno wycieniowane, gładsze są bardzo sexy jak dla mnie
ja własnie uwielbiam takie mocno pocieniowane fryzury własy nie sa takie przyklapniete i wfajnie sie układają nie wyobrazam sobie zebym miała włosy prosto sciete
do tej fryzury to moze zrobiłabym sobie jasniejsze włosy i czarne pasemka gdzie niegdzie
A mi znów co innego podoba, fryzura retro w stylu Dity von tees
o bardzo ją lubie. miedzy innymi dlatego ze nie ulega modzie i nie ma opalenizny jak z solarium na tzw. kupę. ma świetny, elegancki, retro styl
Jak dla Mnie Dita jest wychwala teraz jako "ikona" nie solaryzowania się i takies starodawnej
elegancji,klasy. Ludzie o niej mówią bo maja dość ludzi w stylu Paris czy Dody 9chodzi o wygląd) Sama w sobie nie ma nic urodziwego Raczej jest symbolem
A mi znów co innego podoba, fryzura retro w stylu Dity von tees
o bardzo ją lubie. miedzy innymi dlatego ze nie ulega modzie i nie ma opalenizny jak z solarium na tzw. kupę. ma świetny, elegancki, retro styl
Jak dla Mnie Dita jest wychwala teraz jako "ikona" nie solaryzowania się i takies starodawnej
elegancji,klasy. Ludzie o niej mówią bo maja dość ludzi w stylu Paris czy Dody 9chodzi o wygląd) Sama w sobie nie ma nic urodziwego Raczej jest symbolem
dokładnie Moesha. Ludzie cenią ją za to ze nie ulega presji otoczenia. Chyba na tym polega jej popularnosci i (pewnego rodzaju) fenomen
Też mi się tak wydaje, że ta bladość teraz się pozytywnie wyróżnia pośród solarium.Miała pomysł na siebie i to dobrze wykorzystała,chciałabym się ubierać jak ona w przyszłości.
Ja uwielbiam Dite von Teese Jest sliczna, swietnie wyglada, najbardziej tak jak lubie: czerwone usta, blada cera i czarne wlosy. Uwielbiam to. Poza tym ma ladna oryginalna urode
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum