bejbe, dlaczego nie na codzień? właśnie coraz bardzie mnie może nie denerwuje a smuci to, że nie można sobie spokojnie walnąć kolorowych włosów, bo zawsze komuś to nie będzie pasować, będą głupie komentarze albo czepianie się tylko dlatego, że masz takie włosy... na studiach niestety wykładowcy potrafią się czasami uczepić - jedni kobiet, inni kogoś kto się wyróżnia np włosami...
Ja chciałabym mieć rude, a ostatnio też mnie wzięło na fioletowe Agnes chyba ty sobie robiłaś na fiolet czy mi się popiędroliło?
mi osobiscie ciecie sie podoba, a kolory wygladaja fajnie ale tylko na zdjeciach. takie zywe kolory szybko sie spieraja, juz po tygodniu potrafia wygladac tragicznie
ja mam w grupie chlopaka ktory mial juz zielone, czerwone, fioletowe, czarne wlosy, rozne ciecia- od troche dlzszych, przez irokeza do zupelnie krotkich. w LO mialam kolezanke z rozowymi koncowkami wlosow. jakos nie zauwazylam zeby ktorys z nauczycieli/wykladowcow sie na nich uwzial. ale moze to dlatego ze na lekcjach zachowywuja sie cicho i nie przeszkadzaja w prowadzeniu zajec.
Lea, mam tylko takie zdjecie
jak znajde cos lepszego to wkleje
magda87- ! wlasnie o to mi chodzilo Dzieki wielkie za pomoc!!! :*
jak szukalas tego zdjecia? bo ja wpisywalam rozne slowa w grafice google i udalo mi sie znalezc tylko takie z boku . Nie chce cie fatygowac, jesli jest jakies slowo klucz to sama bede juz dalej szukac
Magda87 napisał/a:
w LO mialam kolezanke z rozowymi koncowkami wlosow.
ja tez taka mialam, nawet ladnie to wygladalo. Moim zdaniem to tez kwestia estetyki- jak ktos wyglada nieestetycznie to po prostu nie wypada tak przychodzic do miejsca pracy. Ja mialam nawet jednego wykladowce- doktora ktory mial rok czerwone wlosy
bejbe, dlaczego nie na codzień? właśnie coraz bardzie mnie może nie denerwuje a smuci to, że nie można sobie spokojnie walnąć kolorowych włosów, bo zawsze komuś to nie będzie pasować, będą głupie komentarze albo czepianie się tylko dlatego, że masz takie włosy... na studiach niestety wykładowcy potrafią się czasami uczepić - jedni kobiet, inni kogoś kto się wyróżnia np włosami...
Moim zdaniem poważni ludzie nie powinni mieć takich włosów i już. Wolność,wolnością,ale są pewne granice. A małolaty mogą mieć,bo wtedy więcej jest dozwolone w stroju i w wyglądzie.
ja kiedys widzialam piekne zdjecie dziewczyny na wizazu w watku o chwaleniu sie swoimi wlosami, albo z dlugimi wlosami- juz nie pamietam, ale te watki maja bardzo duzo stron i nie mam nawet kiedy tego przekopac . Jak znajde czas to pogrzebie
chyba w tym samym watku co ty znalazlam jeszcze cos takiego
Fajne te fotki, też kiedyś miałam podobnie wycieniowane. Teraz zapuszczam kudełki bo chcę wrócić do poprzedniej fryzurki Szybko to nie następi bo narazie mam lekko za uszy
a mnie w sumie trochę smutno,że jak trzeba będzie isć do pracy to jeansy trampki trzeba zamienić na spódnice i spodnie w kancik..tak samo z włosami...no ale cóż.
(Tenebra,jakby co możesz zrobić sobie np 1 pasemko pod spodem- nikt nie zauwazy a ty szczesliwa )
a mnie w sumie trochę smutno,że jak trzeba będzie isć do pracy to jeansy trampki trzeba zamienić na spódnice i spodnie w kancik..tak samo z włosami...no ale cóż.
hehe a kto Ci kaze;p jak bedziesz pania biurowa to raczej trzeba, ale bez przesady.... kto ci po godzinach zabroni nosic jeansy? zreszta jeansy mozna tez ubierac do szpilek;p
Agnes chyba ty sobie robiłaś na fiolet czy mi się popiędroliło?
Tak, dawno temu zrobiłam sie na ultrafiolet Kit, że to nie było to co miało wyjść ale i tak byłam usytasy przez pierwsze 2 tygodnie Aha i na prawde nie polecam tej farby...niby trwała a przy każdym myciu miałam różową pianę i bardzo szybko sie sprało także zostałam z nieładnym, spranym niby czerwonawym kolorem Gdyby wyszło tak jak na opakowaniu to bym się posikała ze szczęścia, ale cóż to tylko opakowanie
_________________ Because heaven sends and heaven takes
ja mam takie slimakopodobne aktualnie podobają mi się strasznie białe włosy.niepraktyczne i mało komu pasują,ale chciałabym kiedyś siebie zobaczyć w takich włosach+niebieskich soczewkach
a mnie to zauroczył kolor tych włosów... lubię takie brązy ale z odcieniami rudawymi czy kasztanowymi. co do stylizacji też ładna, ale trzeba mieć włosy dość gęste.
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum