Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Fryzurki Waszych marzeń :)
Autor Wiadomość
outsiderka 

Wysłany: 2008-11-03, 17:03   

Agnes napisał/a:
Strasznie mi się podoba taka fryzurka, a raczej te kolory Coś pięknego

A dla mnie to cięcie to rewelacja :) Może jak skończę gimnazjum to się tak ostrzygę i przefarbuję :D :D

tenebra 

Wysłany: 2008-11-04, 22:06   

bejbe, dlaczego nie na codzień? właśnie coraz bardzie mnie może nie denerwuje a smuci to, że nie można sobie spokojnie walnąć kolorowych włosów, bo zawsze komuś to nie będzie pasować, będą głupie komentarze albo czepianie się tylko dlatego, że masz takie włosy... na studiach niestety wykładowcy potrafią się czasami uczepić - jedni kobiet, inni kogoś kto się wyróżnia np włosami...

Ja chciałabym mieć rude, a ostatnio też mnie wzięło na fioletowe :) Agnes chyba ty sobie robiłaś na fiolet czy mi się popiędroliło?

Magda87 

Wysłany: 2008-11-05, 08:34   

mi osobiscie ciecie sie podoba, a kolory wygladaja fajnie ale tylko na zdjeciach. takie zywe kolory szybko sie spieraja, juz po tygodniu potrafia wygladac tragicznie :?
ja mam w grupie chlopaka ktory mial juz zielone, czerwone, fioletowe, czarne wlosy, rozne ciecia- od troche dlzszych, przez irokeza do zupelnie krotkich. w LO mialam kolezanke z rozowymi koncowkami wlosow. jakos nie zauwazylam zeby ktorys z nauczycieli/wykladowcow sie na nich uwzial. ale moze to dlatego ze na lekcjach zachowywuja sie cicho i nie przeszkadzaja w prowadzeniu zajec.

Lea, mam tylko takie zdjecie

jak znajde cos lepszego to wkleje ;)

lea88 

Wysłany: 2008-11-05, 10:35   

magda87- super ! wlasnie o to mi chodzilo :) Dzieki wielkie za pomoc!!! :*
jak szukalas tego zdjecia? bo ja wpisywalam rozne slowa w grafice google i udalo mi sie znalezc tylko takie z boku :/ . Nie chce cie fatygowac, jesli jest jakies slowo klucz to sama bede juz dalej szukac :P

Magda87 napisał/a:
w LO mialam kolezanke z rozowymi koncowkami wlosow.

ja tez taka mialam, nawet ladnie to wygladalo. Moim zdaniem to tez kwestia estetyki- jak ktos wyglada nieestetycznie to po prostu nie wypada tak przychodzic do miejsca pracy. Ja mialam nawet jednego wykladowce- doktora ktory mial rok czerwone wlosy :D

bejbe 

Wysłany: 2008-11-05, 11:32   

tenebra napisał/a:
bejbe, dlaczego nie na codzień? właśnie coraz bardzie mnie może nie denerwuje a smuci to, że nie można sobie spokojnie walnąć kolorowych włosów, bo zawsze komuś to nie będzie pasować, będą głupie komentarze albo czepianie się tylko dlatego, że masz takie włosy... na studiach niestety wykładowcy potrafią się czasami uczepić - jedni kobiet, inni kogoś kto się wyróżnia np włosami...

Moim zdaniem poważni ludzie nie powinni mieć takich włosów i już. Wolność,wolnością,ale są pewne granice. A małolaty mogą mieć,bo wtedy więcej jest dozwolone w stroju i w wyglądzie.

Magda87 

Wysłany: 2008-11-05, 14:18   

lea88 napisał/a:
jak szukalas tego zdjecia?

kiedys na wizazu ktos tez sie pytal o takie zdjecie i to bylo jedyne ktore wtedy znaleziono wiec znalazlam stary watek :P

lea88 

Wysłany: 2008-11-05, 14:26   

ja kiedys widzialam piekne zdjecie dziewczyny na wizazu w watku o chwaleniu sie swoimi wlosami, albo z dlugimi wlosami- juz nie pamietam, ale te watki maja bardzo duzo stron i nie mam nawet kiedy tego przekopac :P . Jak znajde czas to pogrzebie :)

chyba w tym samym watku co ty znalazlam jeszcze cos takiego :P

i jeszcze takie, ale to z przodu

Edyta_000 

Wysłany: 2008-11-06, 13:39   

Fajne te fotki, też kiedyś miałam podobnie wycieniowane. Teraz zapuszczam kudełki bo chcę wrócić do poprzedniej fryzurki :P Szybko to nie następi bo narazie mam lekko za uszy :P

MałaMi 

Wysłany: 2008-11-06, 23:12   

a mnie w sumie trochę smutno,że jak trzeba będzie isć do pracy to jeansy trampki trzeba zamienić na spódnice i spodnie w kancik..tak samo z włosami...no ale cóż.
(Tenebra,jakby co możesz zrobić sobie np 1 pasemko pod spodem- nikt nie zauwazy a ty szczesliwa :D )

tenebra 

Wysłany: 2008-11-07, 00:09   

MałaMi napisał/a:
(Tenebra,jakby co możesz zrobić sobie np 1 pasemko pod spodem- nikt nie zauwazy a ty szczesliwa :D )

jednym pasemkiem się nie zadowolę - całe sobie machnę, a co tam :P

outsiderka 

Wysłany: 2008-11-07, 13:51   

MałaMi napisał/a:
a mnie w sumie trochę smutno,że jak trzeba będzie isć do pracy to jeansy trampki trzeba zamienić na spódnice i spodnie w kancik..tak samo z włosami...no ale cóż.

hehe a kto Ci kaze;p jak bedziesz pania biurowa to raczej trzeba, ale bez przesady.... kto ci po godzinach zabroni nosic jeansy? zreszta jeansy mozna tez ubierac do szpilek;p

bejbe 

Wysłany: 2008-11-07, 16:11   

MałaMi napisał/a:

Bo kiedyś trzeba dorosnąć i porzucić trampki.

Agnes 

Wysłany: 2008-11-07, 17:17   

tenebra napisał/a:
Agnes chyba ty sobie robiłaś na fiolet czy mi się popiędroliło?

Tak, dawno temu zrobiłam sie na ultrafiolet :D Kit, że to nie było to co miało wyjść :/ ale i tak byłam usytasy przez pierwsze 2 tygodnie :D Aha i na prawde nie polecam tej farby...niby trwała a przy każdym myciu miałam różową pianę i bardzo szybko sie sprało także zostałam z nieładnym, spranym niby czerwonawym kolorem :/ Gdyby wyszło tak jak na opakowaniu to bym się posikała ze szczęścia, ale cóż to tylko opakowanie :P

aniusia 

Wysłany: 2008-11-15, 18:12   

a mnie się wczoraj takie coś spodobało...

Paznokietka :) 

Wysłany: 2008-11-15, 19:52   

taki artystyczny nieład. nie są przestylizowane i wyglądają bardzo naturalnie. fantastyczna fryzura. Tobie spodobała się wczoraj a mi dzisiaj :)

Paulette 

Wysłany: 2008-11-15, 22:02   

fajna, wychodza mi takie loki ze slimakow ale nie mam tak dlugich i gestych wlosow niestety ;/

MałaMi 

Wysłany: 2008-11-15, 22:48   

ja mam takie slimakopodobne :) aktualnie podobają mi się strasznie białe włosy.niepraktyczne i mało komu pasują,ale chciałabym kiedyś siebie zobaczyć w takich włosach+niebieskich soczewkach :D

aniusia 

Wysłany: 2008-11-16, 10:12   

a mnie to zauroczył kolor tych włosów... lubię takie brązy ale z odcieniami rudawymi czy kasztanowymi. co do stylizacji też ładna, ale trzeba mieć włosy dość gęste.

Odpowiedz do tematu