Fajna taka grzywka. Bardziej podoba mi się taka niż taka na prosto obcięta. Ja byłam dzisiaj z Mają u fryzjera i ma już w końcu swoją upragnioną grzywkę Chodzi i się co chwia w lustrze przeglada
Też się nad czymś podobnym zastanawiam, tak żeby delikatnie "opadała" na oko, tylko żeby tak zrobić trzeba mieć długą grzywkę a ja swoją zawsze sama podcinam i jak ide do fryzjera to nie ma z czego mi takiej zrobić, bo za krótka i żeby taki efekt był to chyba trzeba zrobić przedziałek bardziej na boku, nieprawdaż ?
Teraz jestem zadowolona z mojej auktualnej fryzurki, świetnie czuje się w krótkich włosach, jeden bok mam krótszy drugi dłuższy i wszystko fajnie pocieniowane. Lekka asymetria Do tego nowy kolorek
Moja kolejna fryzura marzen to taka, jaką mam na głowie. Cos w stylu Rihanny(bo akurat z gazetką z jej zdjęciem popylałam do fryzjera), już troche podrosły, ale jestem bardzo zadowolona. Jak zwykle pan Piotr jest the best i tak zetnie włosy, że specjalnie ukladac nie trzeba, tylko suszarką i ready.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
ja sie moge zamienic z kims na porost wlosow. mi rosna w miesiac pare cm nawet. Tak samo paznokcie, ale i tez niestety wlosy na nogach i innych czesciach ciala.
Pewnie na n-k częśc z was juz widziała, ale to moje klaki, urosły mi już niestety i muszę się udać z wizytą do pana Piotra Poza tym jakoś spodobal mi się baaaaardzo ciemny brąz.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
mnie się gust i ideał zmienia co dwa dni... teraz mam fazę na Jessice Albe
Kolor fajny- zawsze kochałam się w ciemnych, ale takie jednakowe kolory i ciemne są takie... banalne i się nudzą... a ten balejaż czy co ona ma, jest świetny i właśnie w takim czymś się widzę w przyszłości
długość też może być taka jak na 1. zdjęciu.. bo na 2. ma chyba trochę krótsze.
widzę się ogólnie w takich kolorach jak ona, bo również mam brązowe oczy. kurcze że jaka taka brązowiutka nie jestem Muszę sobie puder brązujący kupić
Mnie się dalej podobają włoski Jacindy. Szkoda, że nie są takie supergęste jak moje, bo też bym tak nosiła Moje wyglądają już zupełnie inaczej, gdy są tak luzem. Puszą się i ogólnie widać, że jest ich baaaaardzo dużo. Muszę iść do fryzjerki na przerzedzenie i podcięcie końcówek.
Aha i jeszcze podobają mi się fryzy Nelki Furtado, widać, że ma ich dużo (patrząc na grzywkę), a wygląda :
ja mam dlugie wlosy i zawsze chce zeby mi fryzjerka sciela wlosy tak, zeby z tylu wygladaly one tak \/ (pazurki + wycieniowanie). Jeszcze nigdy zadna fryzjerka nie obciela mnie tak jak prosilam (no moze jedna). Szukam teraz zdjecia na ktorym dobrze widac z tylu tak obciete wlosy, ale nie moge nic znalezc. Moze wy cos macie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum