Jako, że moja fryzurka mi się znudziła planuje obciąc się podobnie jak na zdjęciach nr 1, 2 z tym że z tyłu chcę mieć cienkie pasmo włosów, ścięte w dziubek tak jak na zdjęciu nr.3 Mam nadzieje, że fryzjerka dobrze mnie zrozumie i będe zadowolona z fryzurki. Najgorsze, że zapisała mnie dopiero na 28.03. wszystko pozajmowane
ładnie mi w długich włosach a poza tym żal by mi było je ścinać, bo się do nich przyzwyczaiłam
Ładnie,ładnie,ale włosy to nie zęby,odrastają,a fajnie jest sobie zafundować nowy,fajny wygląd na wiosnę To niesamowicie poprawia nastrój i od razu świat jest piękniejszy
Dziękuję
Zastanawiam się nad minimalną zmianą na wiosnę- grzywką, ale to się jeszcze zobaczy.
Jak już nie trzeba będzie nosić czapki, to się wtedy zdecyduję na coś
Ona ma owalną twarz, ja też więc może nie byłoby mi źle Tylko trzeba by się rano zawsze troszke skupić nad ułożeniem, bo znając moje włosy spłaszczą sie maksymalnie do głowy jakby sie ludzi bały
_________________ Because heaven sends and heaven takes
ooo! bardzo ciekawa fryzurka, tym bardziej jesli masz podobny kształt twarzy do mnady to na pewno bedize Ci pasować . Tylko ja nie umiałabym sobie tych włosów, tak "nastroszyć", żeby taki fajny nieład powstał
Mysle, ze tak. Tylko czy tak ladnie faktycznie loki wyjda na twoich wlosach. Ja mam takie wlosy, ze niektore loki wychodza ladnie, inne nie (roznie sie ukladaja, z roznej strony) .
Najczesciej po walkach u fryzjera wygladam jak stara lampucera, a znow w domu sama tak ladnie zrobic sobie nie umiem lokow. No i oczywiscie u mnie to rozprostowuja sie po jakichs 2 godzinach, przynajmniej w duzej czesci
MI tez, ale ciezko jest rozwno rozdzielic pasma, zeby loki byly tej samej grubosci i ja wygladam potem jak Ludwik XVI przez pierwsza godzina
no z tym troszke problem,, trzeba chyba takie kwadratowe rowne pasma zrobic to chyba najlepiej wychodzi..
w razie czego opaska ratuje sprawe
szkoda ze niedobrze sie w tym spi
Mi się strasznie podoba fryzura, którą wypatrzyłam u jednej dziewczyny w MTV w programie co na to tato oczywiście wszystkich innych zdjęcia znalazłam w necie, a tej nie.. więc stanęłam jak głupek z aparatem przed TV i robiłam zdjęcia ciężko było ująć to całe cieniowanie i oryginalność. na pierwszy rzut oka wygląda całkiem zwyczajnie, a jednak jest trochę pokombinowała i już nie taka całkiem zwyczajna
np z tyłu ma fajnie po skosie obciętą część włosów, ale nie udało mi się tego uchwycić
już powoli zapuszczam włosy do tej fryzury, bo ostatnio ścięłam resztki zeszłorocznej trwałej
Dokładnie,bo ja nie natapirujesz to i efektu nie będzie. Ale fryzurka bardzo fajna., też miałam kiedyś fazę na takie,ale już mi przeszło,bo moje włosy sie nie nadają do takich cięć i za dużo z tym roboty.
ja nie mam na emo, ale prawie prawie mam do ramion i całośc mocno wycieniowana z grzywką ciachnięta po skosie, górę musze tapirować żeby nie mieć, jak to moja mama nazywa - gniazda a dół muszę prostować, bo mi się każde pasmo w inną stronę wywija dlatego trwała była dla mnie wybawieniem, bo nic nie musiałam robić ale podobno niszczy włosy bardziej niż codzienne tapirowanie i prostowanie (tak mnie przynajmniej pouczała fryzjerka)
no to faktycznie masz problemową fryzurke ja mam to samo bo włosy najdłuzsze mam do zapięcia od stanika a najkrótsze do ucha wiec cale musze prostowac ( bo mam falowane naturalne) te u góry tapirować i jeszcze ułozyc grzywke bo tez łasnie mam na skos sciatą ale trochę męczenia daje efekt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum