Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Fryzurki Waszych marzeń :)
Autor Wiadomość
Edyta_000 

Wysłany: 2008-03-05, 19:27   

Jako, że moja fryzurka mi się znudziła planuje obciąc się podobnie jak na zdjęciach nr 1, 2 z tym że z tyłu chcę mieć cienkie pasmo włosów, ścięte w dziubek tak jak na zdjęciu nr.3 Mam nadzieje, że fryzjerka dobrze mnie zrozumie i będe zadowolona z fryzurki. Najgorsze, że zapisała mnie dopiero na 28.03. wszystko pozajmowane :?

tuRmaNIA 

Wysłany: 2008-03-07, 11:58   

bejbe napisał/a:
mamm napisał/a:
ładnie mi w długich włosach a poza tym żal by mi było je ścinać, bo się do nich przyzwyczaiłam

Ładnie,ładnie,ale włosy to nie zęby,odrastają,a fajnie jest sobie zafundować nowy,fajny wygląd na wiosnę :) To niesamowicie poprawia nastrój i od razu świat jest piękniejszy ;)

Dziękuję :)
Zastanawiam się nad minimalną zmianą na wiosnę- grzywką, ale to się jeszcze zobaczy.
Jak już nie trzeba będzie nosić czapki, to się wtedy zdecyduję na coś 8)

Agnes 

Wysłany: 2008-03-07, 16:50   

A ja marze o takiej fryzurce jak Mandy Moore :) :

Ona ma owalną twarz, ja też więc może nie byłoby mi źle :D Tylko trzeba by się rano zawsze troszke skupić nad ułożeniem, bo znając moje włosy spłaszczą sie maksymalnie do głowy jakby sie ludzi bały :lol:

aniusia 

Wysłany: 2008-03-07, 17:05   

o Boże, ale Mandy teraz ślicznie wygląda :o Tzn ona zawsze śliczna była. Ale s.uper wygląda w tej fryzurze.

Paulette 

Wysłany: 2008-03-07, 20:54   

no mandy sliczna ma buzie

martunia 

Wysłany: 2008-03-08, 19:44   

ooo! bardzo ciekawa fryzurka, tym bardziej jesli masz podobny kształt twarzy do mnady to na pewno bedize Ci pasować :) . Tylko ja nie umiałabym sobie tych włosów, tak "nastroszyć", żeby taki fajny nieład powstał :p

Reichea 

Wysłany: 2008-06-14, 20:00   

Idę za tydzień na ślub i wesele i b. podoba mi się ta fryzurka:

Jak myślicie będzie pasować?

lea88 

Wysłany: 2008-06-14, 20:10   

Mysle, ze tak. Tylko czy tak ladnie faktycznie loki wyjda na twoich wlosach. Ja mam takie wlosy, ze niektore loki wychodza ladnie, inne nie (roznie sie ukladaja, z roznej strony) :/ .
Najczesciej po walkach u fryzjera wygladam jak stara lampucera, a znow w domu sama tak ladnie zrobic sobie nie umiem lokow. No i oczywiscie u mnie to rozprostowuja sie po jakichs 2 godzinach, przynajmniej w duzej czesci :?

Paulette 

Wysłany: 2008-06-14, 20:37   

Reichea napisał/a:

Jak myślicie będzie pasować?

no jasne, mi wychodza takie loki jak na slimaki zakrece

lea88 

Wysłany: 2008-06-14, 20:40   

Paulette napisał/a:
mi wychodza takie loki jak na slimaki zakrece

MI tez, ale ciezko jest rozwno rozdzielic pasma, zeby loki byly tej samej grubosci i ja wygladam potem jak Ludwik XVI przez pierwsza godzina :D

outsiderka 

Wysłany: 2008-06-14, 21:20   

Reichea, śliczne, będą pasować

Paulette 

Wysłany: 2008-06-14, 22:06   

lea88 napisał/a:
Paulette napisał/a:
mi wychodza takie loki jak na slimaki zakrece

MI tez, ale ciezko jest rozwno rozdzielic pasma, zeby loki byly tej samej grubosci i ja wygladam potem jak Ludwik XVI przez pierwsza godzina :D

no z tym troszke problem,, trzeba chyba takie kwadratowe rowne pasma zrobic to chyba najlepiej wychodzi..
w razie czego opaska ratuje sprawe
szkoda ze niedobrze sie w tym spi

cmoksia 

Wysłany: 2008-06-15, 11:22   

Mi się strasznie podoba fryzura, którą wypatrzyłam u jednej dziewczyny w MTV w programie co na to tato :lol: oczywiście wszystkich innych zdjęcia znalazłam w necie, a tej nie.. więc stanęłam jak głupek z aparatem przed TV i robiłam zdjęcia :lol: ciężko było ująć to całe cieniowanie i oryginalność. na pierwszy rzut oka wygląda całkiem zwyczajnie, a jednak jest trochę pokombinowała i już nie taka całkiem zwyczajna ;)
np z tyłu ma fajnie po skosie obciętą część włosów, ale nie udało mi się tego uchwycić

już powoli zapuszczam włosy do tej fryzury, bo ostatnio ścięłam resztki zeszłorocznej trwałej :)

Kinna 

Wysłany: 2008-06-15, 11:25   

bedziesz miała sporo roboty z tapirowaniem :) ale fryzurka fajna :D ja bym dała włosy dłuzsze :D

bejbe 

Wysłany: 2008-06-15, 11:33   

Dokładnie,bo ja nie natapirujesz to i efektu nie będzie. Ale fryzurka bardzo fajna., też miałam kiedyś fazę na takie,ale już mi przeszło,bo moje włosy sie nie nadają do takich cięć i za dużo z tym roboty.

cmoksia 

Wysłany: 2008-06-15, 13:40   

ja wiem, juz teraz mam tak ścięte włosy, że bez lekkiego tapirowania lepiej się ludziom nie pokazywać ;) także mam czas na przyzwyczajenie się do tego ;)

Kinna 

Wysłany: 2008-06-15, 16:14   

hehe cmoksia mam to samo ;) jak nie natapiruje to mam taki placek na głowie :lol: a włosy mam scięte na emo wiec badz co bądz musze je układac ;)

cmoksia 

Wysłany: 2008-06-15, 21:17   

ja nie mam na emo, ale prawie prawie ;) mam do ramion i całośc mocno wycieniowana z grzywką ciachnięta po skosie, górę musze tapirować żeby nie mieć, jak to moja mama nazywa - gniazda :lol: a dół muszę prostować, bo mi się każde pasmo w inną stronę wywija :? dlatego trwała była dla mnie wybawieniem, bo nic nie musiałam robić :) ale podobno niszczy włosy bardziej niż codzienne tapirowanie i prostowanie (tak mnie przynajmniej pouczała fryzjerka)

Kinna 

Wysłany: 2008-06-16, 09:12   

no to faktycznie masz problemową fryzurke :P ja mam to samo bo włosy najdłuzsze mam do zapięcia od stanika a najkrótsze do ucha :P wiec cale musze prostowac ( bo mam falowane naturalne) te u góry tapirować i jeszcze ułozyc grzywke bo tez łasnie mam na skos sciatą :D ale trochę męczenia daje super efekt :)

martunia 

Wysłany: 2008-06-19, 17:45   

Ja odnosze wrażenie, że ta fruzura jest "za duża " dla tej dziewczyny, wygląda to troche nieproporcjonalnie. Chyba że to był efekt zamierzony :D

Odpowiedz do tematu