Dziewczyny większość fryzur jakie tu wklejacie , to są fryzury ułożone na wałkach i wątpię , żeby chciało Wam się rano wstawać i je układać Gwiazdy mają swoich prywatnych fryzjerów i mogą sobie na to pozwolić. Wątpię, żeby któraś z tych gwiazd czesała się tak na co dzień . No ale pomarzyć o takich włosach można Ja takich długich włosów raczej nigdy nie będę miała , bo jestem do tego za leniwa , poza tym zapuszczanie to nie dla mnie , te przejściowe długości doprowadzają mnie do szału. Jeśli chodzi o nową fryzurę Rei to jest boska ,ale niestety też nie dla mnie to mi się włosy falują i musiałabym je traktować codziennie prostownicą ( a do tego też jestem za leniwa ). Z wszystkich tych fryzur najbardziej podoba mi się ta Winony. Jest dla mnie najbardziej "realna" . I nie zgodzę się, że do krótkich włosów trzeba mieć szczupłą twarz . Ja mam okrągłą i chyba aż tak źle nie wyglądam ??
Dziewczyny większość fryzur jakie tu wklejacie , to są fryzury ułożone na wałkach i wątpię , żeby chciało Wam się rano wstawać i je układać Gwiazdy mają swoich prywatnych fryzjerów i mogą sobie na to pozwolić. Wątpię, żeby któraś z tych gwiazd czesała się tak na co dzień . No ale pomarzyć o takich włosach można
Otoz to wlasnie dlatego zaluje, ze ciezko jest cos takiego codzienie zrobic i jeszcze utrzymac caly dzien ;( Ale i tak nie zrezygnuje poki co z dlugich wlosow
A ja myślę,że w krótkich włosach można wyglądać o wiele bardziej kobieco i seksownie,jeżeli ma sie dobrze dobraną fryzurę
Ja mam bardzo slabe wlosy i w krotkich wygladalambym jak wyploch Ostatnio poszlam do fryzjerki ktora jako pierwsza powiedziala, ze nie lubi krotkich wlosow i ze nie wie czemu fryzjerzy scinaja zawsze o wiele bardziej niz sie ich prosi i w ogole lubia obcinac dziewczyny na krotko Od razu ja polubilam
Ja lubię długie włosy,ale ja co jakiś czas potrzebuję zmian,bo wkurza mnie,bo mnie coś strzela,jak niczego nie wymyślę Na bardzo krótko bym sie nie obcięła,bo raczej bym źle wyglądała,ale teraz jak mam teraz albo nawet trochę krócej,tak.
bejbe- mi sie podoba wlasnie minimalnie taka dlugosc wlosow jaka ty masz (przesadzilam troche z tym do ramion ) albo Reichea. Krotszych juz bym nie chciala miec.
bejbe- mi sie podoba wlasnie minimalnie taka dlugosc wlosow jaka ty masz (przesadzilam troche z tym do ramion ) albo Reichea. Krotszych juz bym nie chciala miec.
ja nigdy nie mialam krótszych niż taka długość jak teraz mam... Nie wyglądalabym w krótszych włosach dobrze, zupełnie się w takiej fryzurze nie widzę.
ładnie mi w długich włosach a poza tym żal by mi było je ścinać, bo się do nich przyzwyczaiłam
Ładnie,ładnie,ale włosy to nie zęby,odrastają,a fajnie jest sobie zafundować nowy,fajny wygląd na wiosnę To niesamowicie poprawia nastrój i od razu świat jest piękniejszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum