Poszukuję dobrego szamponu do włosów wypadających. Moja mama zaczęła używać Eva - szampon do włosów osłabionych, wypadających i łamliwych z czarną rzepą. Czy ktoś używał?
I czy znany wam jest Inecto - nawilżający o zapachu kokosowym ( ) i Joanna, sekrety pereł. Jezeli tak to ciekawa jestem waszych opinii.
moja koleżanka miała kiedyś problem z nadmiernym wypadaniem włosów i pomógł jej apteczny szampon Vichy, niestety takie kosmetki kosztują drogo, ten bodajże z 60zł jak nie więcej.
Z Dermeny jest szapmpon i bodajże żel,który się wciera w skórę głowy,do włosów wypadających. Moja mamuśka go używa,jakieś tam rezultaty są,ale trzeba go stosować przez dłuższy czas no i regularnie. Szampon kosztuje chyba ok. 20 zł,a żel ok. 30 .
moja koleżanka miała kiedyś problem z nadmiernym wypadaniem włosów i pomógł jej apteczny szampon Vichy, niestety takie kosmetki kosztują drogo, ten bodajże z 60zł jak nie więcej.
tak z Vichy są drogie. a czy ona tylko szamponu używała z tej serii? bo to az dziwne, ze jedynie szampon jej pomógł
A może Dove Hair Fall Control? Na KWC ma dobre opinie.
Dobrze by było, jakby Twoja mama poszła do lekarza. Ja też miałam taki problem, poszłam na badanie krwi i okazało się, że mam za mało żelaza. Przeszło.
TiiLi Myślę, że szampon jako tako nie pomoże, jak włosy nadmiernie wypadają to głównie wina leży w naszym stanie zdrowia, może za mało witamin itd...tak jak outsiderka napisała lepiej pójść do lekarza albo kupić w aptece jakieś witaminy od wypadania włosów.
z pomocą tego szamponu przy wypadaniu włosów,to pic na wodę jest Przy takim problemie to trzeba już bardziej profesjonalne rzeczy stosować. Rzepa wzmacnia włosy,więc może warto się rozejrzeć za produktami,które ją zawierają.
z pomocą tego szamponu przy wypadaniu włosów,to pic na wodę jest Przy takim problemie to trzeba już bardziej profesjonalne rzeczy stosować. Rzepa wzmacnia włosy,więc może warto się rozejrzeć za produktami,które ją zawierają.
myślałam o tej serii, ale na naszym forum chyba dużo osób napisało, że szkoda kasy..
no własnie ten szampon który podałam na wstępie jest z ekstraktu z rzepy. ehh mi tez wypadają, ale to przez rozjaśnianie... i nie wiem co robić
Możesz spróbować metod naturalnych,czyli kupić rzepę i sama sobie wcierać sok z niej w skórę głowy na jakiś czas przed myciem. Poza tym nie zaszkodzi łykanie preparatu typu Skrzypowita.
Możesz spróbować metod naturalnych,czyli kupić rzepę i sama sobie wcierać sok z niej w skórę głowy na jakiś czas przed myciem. Poza tym nie zaszkodzi łykanie preparatu typu Skrzypowita.
Ja kupiłam mamie na urodziny ampułki i szampon wzmacniający Joanna seria Z apteczki babuni. Ciekawe czy będą skuteczne ?? Joanna ogólnie robi dobre rzeczy, więc może ten szampon i ampułki też będą dobre
Poszukuję dobrego szamponu do włosów wypadających.
Mi kiedyś pomogła odżywka z czranej rzepy z ziaji, potem miałam odzywkę z czarną rzepą z joanny i tez mi pomogła. ogólnie poszukuj specyfików własnie z czraną rzepą bo ona jest świetna na wypadajace włosy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum