Ja mam suszarkę Philips , mam ją już 5 czy nawet 6 lat i działa bez zarzutów Nie polecam suszarek Clatronic (w ogóle nic z tej firmy), miałam ją kilka miesięcy i się spaliła.
Ja mam jakąś mała, ktora kupiłam w tesco za 17 zł, ale chciałabym kupić sobie taką z dyfuzorem i z zimnym i ciepłym strumieniem powietrza- z takimi bajerami ale zobaczymy
Ja mam suszarkę PHilips'a Jet Set Control z funkcją jonizacji i zimnym strumieniem. Nie wiem,co ta suszarka ma w sobie,ale jak nią suszę,to mi się włosy lepiej układają,są bardziej puszyste.Nie wiem,ile teraz kosztuje,ale z jakieś 3-4 miesiące temu dałam za nią chyba ok.130 zł w Media Markt. Mogę ją szczerze polecić.
bejbe, to chyba przez tą jonizacje właśnie (Podobno są prostownice z jonizacją). A zimny strumień utrwala fryzure, bo zamyka łuski włosów. Będe sobie musiała uskładac na taki sprzęcik.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Bardzo możliwe,że to przez jonizację. Nie puszą mi się tak beznadziejnie włosy,ani nie są przyklapnięte,odkąd używam tej suszarki. A właśnie zimny strumień stosuję na koniec,ot cała tajemnica układania włosów Miałam kilka różnych suszarek w życiu,ale teraz zauważyłam,że jednak warto zapłacić trochę więcej niż standardowe 50-60 zł za taki sprzęt,bo widać różnicę. A prostownicę z jonizacja też chcę sobie kupić,bo tez słyszałam,że są .
No to w takim razie musze mieć takiego sprzęta Kiedyś miałam suszarko - lokówke z Clatronica, działała moze chwilke... Dziadostwo jakich mało, ale moja wina, bo mi szkoda kasy było.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Wczoraj od niepamiętnych czasów musiałam użyć suszarki , bo jechaliśmy do ciotki i oczywiście nie wyrobiłabym się, całe mycie włosów na nic, szczerze to nie polecam suszarek, jeśli chce się mieć zdrowe włosy, ja omijam je szerokim łukiem, jak tylko mogę
szczerze to nie polecam suszarek, jeśli chce się mieć zdrowe włosy
Ja się umiejętnie używa suszarki, czyli nie suszy długo bardzo mokrych włosów,tylko już takie,które podeschły same i nie używa sie zbyt gorącego powietrza do suszenia,to suszarka jakoś szczególnie nie osłabia kondycji włosów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum