Kinna Bardzo ³adny kolorek, chocia¿ nie lubiê rudych refleksów bo to pó¼niej bêdzie brzydko wygl±da³o ale teraz jest . W trakcie zdaj relacje jak z trwa³o¶ci± farby
Takie kolory maja to do siebie,¿e niestety zmywaj± siê do,moim zdaniem, brzydkiego rudego. Dlatego trzeba u¿ywaæ szamponów do farbowanych w³osów,albo takie do br±zowych.
Takie kolory maja to do siebie,¿e niestety zmywaj± siê do,moim zdaniem, brzydkiego rudego. Dlatego trzeba u¿ywaæ szamponów do farbowanych w³osów,albo takie do br±zowych
no napewno moj sie zmyje bynajmniej z odrostów. Dlatego jakos za tydzien dwa poprawie kolor zeby by³o rowno :Ptym bardziej ze ja mysle Head&Shoulders wiec sie zmyje szybciej napewno
Hmm a mnie siê wydaje, ¿e to te¿ zale¿y od farby czy bêdzie rudy czy te¿ nie, np. po farbie wellaton niczego takiego nie zauwa¿y³am, tylko to, ¿e kolory wychodz± ciemniejsze
Kinna- nastepnym razem jak bedziesz farbowac trzymaj max dlugo na odrostach i bardzo krotko na calych wlosach (nawet 5 min). No a Garnier niestety b szybko sie splukuje
No niestety przy farbowaniu na takie kolory,jak sie ma ja¶niejsze odrosty to takie niespodzianki siê zdarzaj±,dlatego najlepiej farbowaæ odrosty w miarê regularnie,jak nie s± jeszcze ma³e.
No i niestety wyglada na to ze mialam racje- Casting creme gloss glossy chocolates to seria nie dostepna w Polsce. Przeszlam przez ostatni tydzien wiele drogerii, hipermarketow i nie ma ich nigdzie. Sprzedawcy tez mowia, ze nie slyszeli o takich kolorach
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum