Ale loreal casting to chyba jest szampon a nie farba? Te¿ uwielbiam wszelakie br±zy, na wakacje chyba siê zafarbuje Wella te¿ dobra farba, tzn ja jej u¿ywa³am tylko do pasemek
maddy a przez jaki mniej wiêcej czas utrzymuje siê na w³osach?
Ale Faktycznie te kolory, które poda³a lea88 czyli 530,535,630 nie s± dostêpne na polskiej stronie loreal....chyba, ¿e w sklepach s±
Ale loreal casting to chyba jest szampon a nie farba?
Edyta_000 napisa³/a:
Ale Faktycznie te kolory, które poda³a lea88 czyli 530,535,630 nie s± dostêpne na polskiej stronie loreal....chyba, ¿e w sklepach s±
Tak Casting to szampon- ale ma dosc duze stezenie wody utlenionej i mi rozjasnil wlosy (farbowalam na ciemniejszy niz mam, ale jak sie zmyl to okazalo sie ze mam odrosty lekkie ). I tak u mnie zmywal sie w takim tempie jak farba, wiec wg mnie nie ma roznicy czy to szampon czy farba.
Co do tych odcieni, to za granica wszedzie sa ich reklamy- nowe czekoladowe odcienie Castinga, a w Polsce (w prasie i TV nic takiego nie widzialam).
Jutro konczy mi sie sesja (mam nadzieje ze wszsytko zdam ) wiec lece na poszukiwanie. Moze faktycznie gdzies sa
Dziêkujê za info. lea88 Dobrze zrozumia³am, rozja¶ni³ Tobie naturalne w³osy, jak ju¿ siê zmy³?? O nie to ja dziêkujê Nie chcê pó¼niej z naturalnych jasnych w³osów br±z staæ siê blondynk± itp...
Casting ma naprawde silne utleniacz w skladzie- podobno jasne kolory rozjasniaja naprawde (moze nie na platyne, ale na pewno o kilka tonow). Ja farbowalam blond 700- wyszedl dosc ciemny brazowo-buro-szary Polysk pozostal nadal, ale teraz mam wlosy koloru sredni blond z rudymi refleksami (nawet calkiem ok, gdyby nie to ze mam ciemne odrosty:/).
Na pewnie braz nie rozjasni sie potem na blond,ale moze sie nie zmyc do konca i pozostawiac jakis dziwny polysk.
Yska- ale tym nowym czy tym starym?? bo to duza roznica- stary faktycznie byl szamponem koloryzujacym. Z reszta nie wiem moze tylko niektore kolory rozjasniaja.
to chyba bedzie moja ukochana farba ( o ile sie nie bedzie spierac za szybko)
*slicznie pachnie ( malinami? )
* ma piekny kolorek ( taki jak na opakowaniu )
*nie wysuszy³a mi w³osów
*¶licznie sie b³yszcz±
*maj± rudy po³ysk taki jaki chcia³am
*s± mieciutkie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum