Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomo¶ci  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronuj± Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Br±zy
Autor Wiadomo¶æ
Moesha 

Do³±czy³a: 11 Lut 2006
Sk±d: z daleka :)
Wys³any: 2008-01-29, 15:46   

Palette XXL ma ¶liczne brazy :) zaraz poszukam fotek

[ Dodano: 2008-01-29, 16:05 ]
bejbe napisa³/a:
Nie kupuj broñ Bo¿e farby Palette!

Jejku a Ty dalej o tej plotce ze Palette niszczy w³osy mocniej niz inne farby? :)
Zabawne ze Brillance jak Natural & Easy czy wiele wiele innych tak samo jak Palette jest produktem schwarzkopf'a ;)

[ Dodano: 2008-01-29, 16:16 ]
Kinna napisa³/a:
Dziewczynki mam pytanie :)

chcia³abym pofarbowac w³oski na braz poraz drugi. z tym ze niechce ciemnego br±zu tylko jakis taki ktory przypomina moj obecny sprany juz kolor. jest to taki sredni br±z.

i teraz pytanie. jak± farba zrobic w³osy zeby sie nie zniszczy³y a kolor by³ taki jak chce. i prosba. mozecie podac mi kolory farb od razu. chodzi o br±z z rudymi refleksami :) :588:

mysla³am nad Palette ¶redni braz ale boje sie ze znowu wyjdzie czarny ...

Znalaz³am cos takiego:
Schwarzkopf Natural & Easy 567 Winny Br±z

Natural & Easy. Kasztanowy, czerwony br±z, nr.576, Schwarzkopf

Natural & Easy. Kasztanowy ¶reni br±z, nr.570, Schwarzkopf

Palette COLOR XXL. Czarna czerwieñ, nr.R43, Schwarzkopf.

Palette COLOR XXL. Jackie Brown, nr.68, Schwarzkopf.

Palette COLOR XXL. S³odko-gorzka czekolada, nr.89, Schwarzkopf.

yska207 

Do³±czy³a: 05 Lut 2006
Sk±d: Wroc³aw
Wys³any: 2008-01-29, 16:23   

Moesha napisa³/a:
Jejku a Ty dalej o tej plotce ze Palette niszczy w³osy mocniej niz inne farby?

Mo¿e nie tyle co niszyczy , co bardzo mocno koloryzuje , przez co droga w kierunku palette->jakikowiek ja¶niejszy kolor , to droga przez mêkê , ³zy i full w³osów w umywalce

Moesha 

Wys³any: 2008-01-29, 16:26   

Natural & Easy. Migda³owy, jasny z³ocisty br±z, nr.565, Schwarzkopf

Palette Deluxe. Czaruj±cy br±z, nr.754, Schwarzkopf.

Palette Deluxe. Czekoladowy br±z, nr.750, Schwarzkopf.

Kinna 

Do³±czy³a: 29 Pa¼ 2006
Sk±d: Konin
Wys³any: 2008-01-29, 16:27   

Moesha zaszala³as :D dziekuje :) :588:
Moesha napisa³/a:
Natural & Easy. Kasztanowy ¶reni br±z, nr.570, Schwarzkopf

ten jest fajny kolorek :)
niechce zeby by³ rudy pózniej wiec te czerwienie sobie odpuszcze ;) :)
Moesha napisa³/a:
Palette COLOR XXL. Jackie Brown, nr.68, Schwarzkopf.

w³asnie patrzy³am na ten na ggogle i czyta³am na wiza¿u i narzeka³y dziewczyny ze wychodzi rudawy na g³owie :?

Moesha napisa³/a:
Palette COLOR XXL. S³odko-gorzka czekolada, nr.89, Schwarzkopf.

a to moze wyjsc czarne na mojej g³owie. Wole z "czekolada" nie eksperymentowac bo pamietam jak p³aka³am po ciemnym br±zie :)

albo wezme ten br±zik z Palette XXL albo ten z Natural&Easy kasztanowy sredni braz :)
jeszcze poczytam :D

dziekuje :) :588:

Moesha 

Wys³any: 2008-01-29, 16:27   

yska207 napisa³/a:
Moesha napisa³/a:

Mo¿e nie tyle co niszyczy , co bardzo mocno koloryzuje

No jak dla mnie to wyznacznik najlepszej farby :)
Nie zmienim koloru co miesiac,. dlatego cenie sobie trwa³osæ koloru :)

Kinna 

Wys³any: 2008-01-29, 16:29   

Moesha napisa³/a:
Palette Deluxe. Czaruj±cy br±z, nr.754, Schwarzkopf.

ten jes sliczny ! :D

yska207 

Do³±czy³a: 05 Lut 2006
Sk±d: Wroc³aw
Wys³any: 2008-01-29, 16:32   

Moesha napisa³/a:
yska207 napisa³/a:
Moesha napisa³/a:

Ale Ty farbujesz na bardzo jasny blond wiêc za ciemny kolor raczej Ci niegrozi ;) A przy br±zach palette z regó³y wychodzi duuuu¿o za ciemne. Pozatym wiadomo , kobieta zmienn± jest , a z br±zów palette ju¿ niema odwrotu.

Kinna 

Wys³any: 2008-01-29, 16:37   

yska207 napisa³/a:
przy br±zach palette z regó³y wychodzi duuuu¿o za ciemne.

sama sie przekona³am :D

Ysia uzywa³a¶ ktora¶ z tych farb? np Narural & Easy albo Palette Deluxe albo Palette Color XXL?

Moesha 

Wys³any: 2008-01-29, 16:37   

yska207 napisa³/a:
Moesha napisa³/a:
yska207 napisa³/a:
Moesha napisa³/a:

Ale Ty farbujesz na bardzo jasny blond wiêc za ciemny kolor raczej Ci niegrozi ;) A przy br±zach palette z regó³y wychodzi duuuu¿o za ciemne. Pozatym wiadomo , kobieta zmienn± jest , a z br±zów palette ju¿ niema odwrotu.

No w³asnie grozi,przecie¿ blondy sa starsznie zdradliwe (a raczej ich wyglad na pude³ku) ;) :) Zagro¿eniem te¿ jest ¿ó³æ wszelka , p³owienie itd ;)
Trzeba te¿ pamiêtaæ o tabelce z ty³u ;) Je¿eli nie ma tam pokazanego waszego odcienia w³osów to znaczy ze kolor nie wyjdzie jak na pude³ku ;)

adriana7 

Do³±czy³a: 27 Kwi 2004
Sk±d: Tarnów
Wys³any: 2008-01-29, 16:55   

Mnie fryzjer mówi³, ¿ebym palett w ¿yciu w³osów nie farbowa³a. Niestety sie skusi³am na szampon koloryzuj±cy i wysz³a sraka, a mia³ wyj¶c fiolet. I grzecznie juz posz³am do pana Pitera, niech mi swoimi farbami ufarbuje.

Reichea 

Do³±czy³a: 29 Kwi 2006
Sk±d: Kraków
Wys³any: 2008-01-29, 17:04   

Moesha napisa³/a:
No w³asnie grozi,przecie¿ blondy sa starsznie zdradliwe (a raczej ich wyglad na pude³ku) ;) :) Zagro¿eniem te¿ jest ¿ó³æ wszelka , p³owienie itd ;)

No i mi wlasnie pierwszy raz podczas mojej 7 letniej przygody z rozja¶nianiem wlosow wysz³a ¿ó³æ i to po u¿yciu farby Palette... Mialam przeró¿ne farby i nigdy wcze¶niej mi siê to nie przytrafi³o. Nie polecam.

bejbe 

Do³±czy³a: 02 Sie 2006
Sk±d: Olsztyn
Wys³any: 2008-01-29, 17:06   

Moesha napisa³/a:
bejbe napisa³/a:
Nie kupuj broñ Bo¿e farby Palette!

Jejku a Ty dalej o tej plotce ze Palette niszczy w³osy mocniej niz inne farby? :)
Zabawne ze Brillance jak Natural & Easy czy wiele wiele innych tak samo jak Palette jest produktem schwarzkopf'a ;)

Jejku,nie,ja nie o tej plotce ;) Sama stosowa³am te farby i wiem,¿e przy ciemnych kolorach nigdy nie daj± takiego efektu,jak wskazywa³aby nazwa koloru. Farbowa³am tez jaki¶ ¶rednim blondem i w³osy mi wysz³y br±zowo-zielone,no to ja dziêkujê.
To,¿e Brillance tez jest tej samej firmy,to nic nie znaczy i nie wiem,co w tym zabawnego, To normalne,¿e jedna firma w¶ród produkowanych przez siebie produktów ma je lepsze i gorsze.

lea88 

Do³±czy³a: 25 Sie 2006
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2008-01-29, 17:06   

adriana7 napisa³/a:
Mnie fryzjer mówi³, ¿ebym palett w ¿yciu w³osów nie farbowa³a. Niestety sie skusi³am na szampon koloryzuj±cy i wysz³a sraka, a mia³ wyj¶c fiolet. I grzecznie juz posz³am do pana Pitera, niech mi swoimi farbami ufarbuje.

A mi za to sraka wyszla na naturalnych wlosach po Garnierze i Lorealu. Za to po Palette rewelacyjny kolor (w ogole ludize nie poznali sie ze cos zmienialam i zakryl moje nieudane eksperymenty z pasemkami :P ). Niestety faktycznie przesusza, ale robi to tez kazda farba z amoniakiem!! Co do tej trwalosci koloru w przypadku Palette tez bym polemizowala, ale akurat nie przeszkadza mi to, bo mniej odrosty widac :)

Moesha 

Wys³any: 2008-01-29, 17:08   

Reichea napisa³/a:
Moesha napisa³/a:

No i mi wlasnie pierwszy raz podczas mojej 7 letniej przygody z rozja¶nianiem wlosow wysz³a ¿ó³æ i to po u¿yciu farby Palette... Mialam przeró¿ne farby i nigdy wcze¶niej mi siê to nie przytrafi³o. Nie polecam.

Ka¿da firma ma w swojej palecie ¿ó³tawe blondy, ka¿da ma te¿ buble (bia³y na opakowaniu-
¿ó³ty na w³osach) :? To chyba nie zas³uga farby ogólnie tylko koloru.Ja juz przerabia³am tyle blondów, tyle ¿óltactw mai³am na ³bie :lol: Pamietam ze szczególnie tragiczny by³ Skandynawski Blond Palette :lol: i Jasny Blond L'Oreala :lol: Za to fajnie wychodzi Szampañski Blond (naturalny,ciep³y) Palette noi mój kochany mro¼ny blond xxl Palette (b.jasny,ch³odny blond) :)
Jakim odcieniem farbowa³a¶?

Kinna 

Wys³any: 2008-01-29, 17:17   

co do Palette to nie zniszczy³y mi w³osów ani nie przesuszy³y bardziej. mia³am wrazenie ze nawet je troche naprawi³y :D pewnie zrobie Palette Deluxe kolorek fajny i recenzje tez ma dobre :) no i bedzie sie dobrze trzyma³ bo wiadomo ze Palette sie "wczepia" we w³osy :D :)

Reichea 

Wys³any: 2008-01-29, 17:18   

Moesha napisa³/a:

to CHYBA by³o to:

trzyma³am na g³owie tyle ile trzeba by³o, i z³apa³o mi zajebiscie nierównomiernie, odrosty byly w niektórych miejscach bia³e, a w niektórych ¿ó³te, a niektóre pasma w³osów by³y pomarañczowe.

Moesha 

Wys³any: 2008-01-29, 17:19   

ale to nie jest farba tylko ultrarozjasniacz ...
sama nazwa wskazuje ze bêd± ¿ólte tlenione jak woda utleniona ;)

lea88 

Wys³any: 2008-01-29, 17:20   

Reichea napisa³/a:
Moesha napisa³/a:

to CHYBA by³o to:

Obrazek

trzyma³am na g³owie tyle ile trzeba by³o, i z³apa³o mi zajebiscie nierównomiernie, odrosty byly w niektórych miejscach bia³e, a w niektórych ¿ó³te, a niektóre pasma w³osów by³y pomarañczowe.

bo to rozjasniacz a nie farba- czesto po rozjasnaczu wlosy wychodza niestety zolte

PS: sorry zdublowalysmy sie odp :)

Reichea 

Wys³any: 2008-01-29, 17:23   

Moesha napisa³/a:
Palette noi mój kochany mro¼ny blond xxl Palette (b.jasny,ch³odny blond) :)

nie wyszed³ mi... tzn wyszed³ mi normalnie, bez jakiej¶ tragedii, ale nie by³ to ch³odny odcieñ :(

Moesha napisa³/a:
ale to nie jest farba tylko ultrarozjasniacz ...
sama nazwa wskazuje ze bêd± ¿ólte tlenione jak woda utleniona

na opakowaniu by³o napisane, ¿e w³osy nie bêd± ¿ó³te, wrêcz przeciwnie. A co najwa¿niejsze, ¿e uzyskam kolor równomierny. Trzyma³am tyle ile trzeba by³o i wysz³a masakra i jak dla mnie nie wa¿ne czy to farba czy nie, ale dla mnie to po prostu ¶wiadczy o firmie. Ja siê zrazi³am.

lea88 

Wys³any: 2008-01-29, 19:08   

Mi sie te kolory podobaja najbardziej :) Ale odcieni Castinga nie ma jeszcze w Polsce (ciekawe czy w ogole beda). A Palette weim ze wychodzi bardzo ciemno :/
Podobna mi sie jeszcze wklejony wczesniej z kolekcji L Biagiotti Brillance Szlachetny Braz.

W ogole uwielbiam brazy, ale niestety rzadko w ktorym jest mi do twarzy :(

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku