Ja póki co porzuci³am chêæ mega zmiany na co najmniej miesi±c,bo jak przemy¶la³am sprawê,to stwierdzi³am,¿e nie po to tyle czasu rozja¶nia³am w³osy,¿eby teraz tak po prostu je znowu pofarbowaæ na ciemno.Na pocz±tek pokombinuje z ciêciem,mo¿e trochê wiêcej ciemnych pasemek.A jak to mi nie wystarczy,to pójdê na ca³o¶æ
e nie po to tyle czasu rozja¶nia³am w³osy,¿eby teraz tak po prostu je znowu pofarbowaæ na ciemno.
no a potem zaloze sie, ze bedziesz chciala z powrotem je rozja¶niæ, a to juz jest naprawde grubsza zabawa. Wiem bo to przerabialam i powrót do ladnego odcienia blond zajal mi prawie rok (nie chcialam rozjasniac wlosow radykalnie - jakims rozjasniaczem, tylko z miesiaca na miesiac). Wszyscy mi mowili, ¿e nie bedzie mi ladnie w br±zie, ale ja oczywiscie sie upar³am i potem ¿a³owa³am.
Ja ju¿ mia³am br±z i mam pewno¶æ,¿e bêdzie mi dobrze w tym kolorze. W³a¶nie,³atwiej w³osy przyciemniæ ni¿ potem rozja¶niæ,dlatego tak zw±tpi³am w ta przemianê.Nie bêdê póki co tak w³osow katowaæ,bo mi w koñcu wypadn± wszystkie.
A ja tak siê napali³am na te br±zy ¿e na 100% strzele sobie na g³owie jeden z nich tylko to na wakacje dopiero Narazie mam jeszcze pasemka Zastanawiam siê tylko czy farby Loeral s± dobre, bo podobno wypadaj± od nich w³osy
ona to w ogole mogla by byc nasza siostra chyba ja porwiemy
o tak porwiemy i nie oddamy
co do przyciemniania, to mnie kilka razy korcilo zeby miec ciemniejszy kolorek a pozniej oczywiscie zalowalam potem przez dlugi czas sie schodzi do blondu
Ja siê nie mogê zdecydowaæ,bo opinie na temat tego,w jakim kolorze mi ³adniej s± podzielone Na razie szkoda mi w³osów,ale mo¿e "zaszalejê" szamponetk± na 6 myæ,¿eby zobaczyæ,jak siê znowu bêdê czu³a w br±zowym.
A mnie wkurza, ze wszystkie farby brazowe z nazwy tworza na glowie kolor bardziej przypominaj±cy czarny niz braz. Zeby uzyskac jasny brazik trzeba uzywac ciemnego blondu, albo nawet sredniego... Uzyskanie ciemnego blondu w ogole juz graniczy z cudem.
Producenci mogliby zrobic cos, zeby kolory wychodzily bardziej zgodnie z tym co jest w probniku i na opakowaniu
A no racja Dziêki Paulette, nie pomy¶la³am o tym. Chocia¿ pamiêtam,¿e kiedy¶ na pasemka nak³ada³am szamponetkê i siê zmy³a po 2 myciach,ale mo¿e faktycznie lepiej nie ryzykowaæ.
chcia³abym pofarbowac w³oski na braz poraz drugi. z tym ze niechce ciemnego br±zu tylko jakis taki ktory przypomina moj obecny sprany juz kolor. jest to taki sredni br±z.
i teraz pytanie. jak± farba zrobic w³osy zeby sie nie zniszczy³y a kolor by³ taki jak chce. i prosba. mozecie podac mi kolory farb od razu. chodzi o br±z z rudymi refleksami
mysla³am nad Palette ¶redni braz ale boje sie ze znowu wyjdzie czarny ...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum