Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomo¶ci  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronuj± Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Br±zy
Autor Wiadomo¶æ
lea88 

Do³±czy³a: 25 Sie 2006
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2008-02-09, 13:24   

Ale Casting Creme Gloss jest w Polsce :P Nawet juz nim robilam wlosy i mam 2 odcienie w szafce :) Nie ma tylko 3 nowych odcieni czekolady :(

Edyta_000 

Do³±czy³a: 18 Sie 2006
Sk±d: Polska
Wys³any: 2008-03-03, 18:41   

co s±dzicie o farbie L'Oreal, Recital Preference ? Najbradziej interesuj± mnie br±zy, d³ugo siê utrzymuje, kolory wychodz± w miare podobnie i czy nie ma wstrêtnych rudawych refleksów

Reichea 

Do³±czy³a: 29 Kwi 2006
Sk±d: Kraków
Wys³any: 2008-03-03, 19:09   

Edyta_000 napisa³/a:
co s±dzicie o farbie L'Oreal, Recital Preference ?

Kolory wychodz± bardzo ³adnie, niemal identycznie jak na opakowaniu, ale niestety moim zdaniem szybko siê zmywa.

lea88 

Wys³any: 2008-03-03, 20:08   

Podobno wycofuja game brazow z Castinga i maja wprowadzac te czekoladowe kolory :P
Juz nie moge sie doczekac :)

Edyta_000 

Wys³any: 2008-03-03, 22:08   

No to ja ju¿ siê zamota³am, teraz to nie wiem jak± farbê kupic :P Loreal odpada, pallete i garnier te¿.....zostaje brillance której nigdy nie u¿ywa³am i verona jak siê wkurze to pójde kupiê wellaton i zmyje sie po kilku miesi±cach dziadoctwo :evil: albo do fryzjerki ale ich farby te¿ pewnie szybko schodz± i ciekawe czy odcienie wychodz± podobne. Kurde po co na rynku porobili tyle kosmetków :lol:

lea88 

Wys³any: 2008-03-03, 22:19   

Brillance jest super , ale ma niestety tylko game brazy, mahonie itp ciemniejsze kolory, bardzo jasne blondy i czerwienie, rude.

Edyta_000 

Wys³any: 2008-03-03, 22:36   

lea88 A mo¿e wiesz czy br±zy wychodz± du¿o ciemniejsze? I czy s± rudawe refleksy? Bo z tego co wiem to te farby chyba takie maj±, albo ju¿ mi sie pomiesza³o, bo du¿o tego czyta³am :P

bejbe 

Do³±czy³a: 02 Sie 2006
Sk±d: Olsztyn
Wys³any: 2008-03-03, 22:44   

Edyta_000, je¿eli8 odcieñ z nazwy jest rudawy albo z³oty,to wyjd± rudawe,ale ciemne br±zy wychodz± jak br±z,do tego z ³adnym po³yskiem.

lea88 

Wys³any: 2008-03-03, 22:58   

Nie wiem jak wychodza brazy (tam chyba nie ma odcienie zlotych brazow w ogole- moze oprocz ktoregos z tych nowych). Moje mama wczesniej robila szlachetnym mahoniem (zniknal z polskiego rynku:() i teraz czerwonych brazem z tej nowej serii. Wychodza dosc ciemno niestety.

Edyta_000 

Wys³any: 2008-03-04, 10:29   

Aha dziêkujê :) To chyba kupiê mleczn± czekoladê wellatonu albo gorzk± czekoladê Verony ale to chyba bêdzie ch³odny odcieñ. A znowu tak jak bejbe napisa³a¶, ¿e ciemne br±zy wychodz± jak br±z ale u mnie by³o tak, ¿e kupi³am ciemny br±z i wyszed³ czarny, dlatego wolê nie eksperymentowaæ :P Nied³ugo idê do fryzjera to zapytam siê jej, mo¿e ona co¶ doradzi. A malowanie przesune na maj- czerwiec :)

Ps. No i kupi³am :? jasny br±z i gorzka czekolada. Zastanawiam siê jaki kolor wyjdzie po zmieszaniu. Kurde mama mi powiedzia³a, ¿e prawie wszystkie br±zy wychodz± ciemne, a ja nie chcê mieæ nie daj bo¿e czarnych w³osów. Teraz to ju¿ boje siê zafarbowaæ :P

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: