Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Loki prostownicą itp..
Autor Wiadomość
bejbe 

Wysłany: 2007-10-22, 22:48   

Ja mam grubą lokówkę tajemniczej firmy. Kupiłam ja kiedyś w Biedronce za 30 zł chyba :P Ale na moich włosach się sprawdza,ładne loki robi i szybko się nagrzewa. Ma też taką dość cienką lokówkę,ale ona do moich włosów sie nie nadaje.

madziarra 

Wysłany: 2007-10-23, 06:00   

krowka napisał/a:
madziarra ja też kiedyś kręciłam włoski na wałkach ale już mi się to znudziło wogule nie lubie spac w wałkach bo mi nie wygodnie ja zawsze kręciłam na papilotach

Ale ja napisalam ze krecilam na papiloty :P Walkow nigdy nie uzywam :P Poza tym wlosy nakrecilam na papiloty na jakies 20 minut a potem mialam pięknego baranka na glowie :D Super byly :D

bejbe 

Wysłany: 2007-10-23, 08:04   

madziarra napisał/a:
a potem mialam pięknego baranka na glowie

To mnie zawsze wkurzało w papilotach,że robiły na głowie baranka,a nie loki. Ja byłam młodsza i miałam długie włosy,to to było jeszcze ok. Teraz bym wyglądała w takim baranku śmiesznie.

madziarra 

Wysłany: 2007-10-23, 13:12   

Ale mi chodzilo nie o szope tylko o regularne "zbite" loki :)
Ja niecierpie miec siana na glowie a po papilotach mialam wlasnie super ulozone loczki :D

martisia 

Wysłany: 2007-10-23, 15:38   

dziewczyny, doradźcie mi, bo jak już zrobię sobie loczki prostownicą, to czym je utrwalić, aby przeżyły noc? jak już pisałam wyżej, po lakierze trzymają się dzień, ale jak się kładę, to wszystko psuję, czy macie jakiś sposób?

madziarra 

Wysłany: 2007-10-23, 16:45   

I raczej będzie sie psulo bo wlosy sie zgniataja.... ja jak robilam roznego rodzaju loczki to zawsze w nocy sie gniotly (i utwardzalam roznymi specyfikami)...

bejbe 

Wysłany: 2007-10-23, 18:55   

madziarra napisał/a:
Ale mi chodzilo nie o szope tylko o regularne "zbite" loki :)

Mi chodziło dokładnie o to samo,o co tobie. Trzeba mieć naprawdę długie włosy,żeby ładne loki wyszły.Jak ma sie włosy średniej długości,to po zdjęciu papilotów sięgają ucha i to wcale fajnie nie wygląda.

madziarra 

Wysłany: 2007-10-23, 19:01   

Ja mam wlosy okolo 10 cm poza biustonosz... wiec sa sporo dlugie... a loki wygladaja bardzio fajnie bo nie sa krotkie tylko dlugie ;)

krowka 

Wysłany: 2007-10-24, 13:24   

bejbe a ile watt ma ta Twoja lokóweczka?

madziarra nakręciłaś na 20 min na papiloty i juz miałaś loczki? :shock: mi było mało 3 godziny jak kiedys robiłam

martisia jedyny dobry sposób kłaść sie spokojnie spać ale jak sie położysz to nie przygniataj włosów głową tylko podnieś je i daj do góry :D wiesz o co mi chodzi? i wtedy nie aż tak bardzo sie zniszczą poprawic gdzie niegdzie rano troche lekieru i po problemie :D

madziarra to pewnie śliczne masz włoski :) ja też bym już chciała miec takie długie :( ja dopiero mam gdzies tak 3 cm poza biustonosz :( Zawsze mi sie podobały loczki i długie włoski :D

madziarra 

Wysłany: 2007-10-24, 16:05   

ja mam baaaardzo podatne wlosy i na prawde mialam je niedluzej niz 20 minut :D

bejbe 

Wysłany: 2007-10-24, 17:03   

Cytat:
bejbe a ile watt ma ta Twoja lokóweczka?

120 :) Właśnie zobaczyłam,że jest firmy Akira. Jak na to,że używam jej może ze 2 razy w miesiącu,to sprawdza się znakomicie.Jest dość gruba i dobrze,bo cienką mi brzydkie loki wychodzą.Ma regulację temperatury. jakbym używała na codzień,to bym zainwestowała w coś lepszego,a tak to mi w zupełności wystarczy i nie narzekam.

krowka 

Wysłany: 2007-10-26, 17:58   

madziarra napisał/a:
ja mam baaaardzo podatne wlosy i na prawde mialam je niedluzej niz 20 minut :D

Fajnie masz :grin: madziarra bo nie musisz spać w papilotach w przeciwieństwie do mnie :D ale znów jak tak długo trzymam to mam wlosy o połowe krótsze to musze je zawsze troche rozprostować :D

bejbe a do ilu stopni sie nagrzewa? 120 :shock: to duzo jak na taką cene :)

Kiedyś sie zastanawiałam nad tą czy sobie nie zamówić dziewczyny poradzcie mi:) oto ona - cezura

ale ona chyba jest cienka? powiedzedzcie mi bo sie na tym nie znam :D ja bym wolała gróbszą :P

Odpowiedz do tematu