kupi³am te ampu³ki - 25z³ zap³aci³am i jedn± ju¿ zu¿y³am w³a¶nie. Trochê ma³e s± i nie ma szans ¿eby rozsmarowaæ na ca³ej skórze g³owy przynajmniej u mnie.
ja je rozsmarowywuje na tylniej czesci glowy bo w sumie tam mi najbardziej zalezy zeby urosly. zuzylam juz 5ampulek, takich powalajacych efektow jak u Scully niestety nie mam, ale to pewnie dlatego ze mam troche zniszczone wlosy, pozatym efekty beda widoczne dopiero po skonczeniu kuracji
Ja ¿eby dobrze wsmarowaæ to w "skórê i w³osy" - tak jest napisane na opakowaniu, to potrzebowa³abym chyba z 5 ampu³ek na jedno u¿ycie
ja juz doszlam do wprawy ze wsmarowywuje sobie w caly tyl glowy bo za pierwszym razem nawet na tyle mi nie starczylo Lotta, mysle ze szampon moze miec podobne wlasciwosci tylko ze slabsze, ja chyba kupie sobie jeszcze lotion Seboradinu
mnie dzisiaj tak cos kusilo zeby wejsc do fryzjera i podciac koncowki ale chyba nie moglabym zasnac w nocy jakbym wiedziala ze sa jeszcze krotsze najkrotsze wlosy jakie juz chce miec to do ramion. chce zapuscic tak za biust
mia³am i¶c pocieniowaæ u fryzjerki jeszcze troszkê ale jak zwykle ¶ciê³aby mi pó³ w³osów -_-
... wiêc sama wycieniowa³am sobie górê i przy okazji niechc±cy zrobi³am sobiê grzywkê na bok
_________________ P <33:*:*..SZCZʦCIEM ODDYCHAM !
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum