Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomo¶ci  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronuj± Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Zapuszczaczki w³osów, zapraszam!
Autor Wiadomo¶æ
Paulette 

Do³±czy³a: 11 Lut 2006
Sk±d: z miasta..
Wys³any: 2007-10-29, 17:17   

O dzieki Edyta! :D ale lepiej skasuj teraz ten adres bo tak nie mozna podawac..

Scully 

Do³±czy³a: 29 Lis 2005
Sk±d: Northland
Wys³any: 2008-07-16, 12:32   

Muszê siê podzieliæ mini-sukcesami na polu walki :lol:

Kupi³am 5 ampu³ek Radical i 14 Seboradin (zdaje mi siê, ¿e s± lepsze i tañsze). Zaczê³am to wcieraæ w skórê g³owy. Zu¿y³am najpierw 5 Radicalów, potem ufarbowa³am odrosty, wyjecha³am na 3 dni, wróci³am i wziê³am siê za Seboradin, zu¿y³am dwie. W 5 dni od farbowania odrostów dos³ownie rosn± w oczach. Uros³y 4mm! Mierzone linijk±!

Zachêcona tym postanowi³am, jak zu¿yjê ampu³ki, wróciæ do p³ukanek w³osów zielem bylicy bo¿ego drzewka (kole¿ance ponoæ bardzo pomog³o). No i polecê po paczkê pokrzywy w torebkach, muszê zacz±æ wreszcie piæ :)

no_promises 

Do³±czy³a: 29 Mar 2006
Sk±d: Sosnowiec xD
Wys³any: 2008-07-16, 13:23   

pokrzywy? ooo nawet mam , zaraz sobie zaparze :D

Magda87 

Do³±czy³a: 03 Lip 2006
Sk±d: dreamland
Wys³any: 2008-07-16, 15:35   

Scully napisa³/a:
Uros³y 4mm!

coooo? :shock:
ile one kosztuja?
no_promises napisa³/a:
pokrzywy

ja codziennie pije :D tylko trzeba pamietac ze co 3 miesiace trzeba zrobic sobie miesieczna przerwe :)

bejbe 

Do³±czy³a: 02 Sie 2006
Sk±d: Olsztyn
Wys³any: 2008-07-16, 15:43   

Ciekawe,czy one naprawdê takie dobre,czy tylko u Scully, tak skutkuj±. Jak kto¶ jeszcze wypróbuje,to niech da znaæ :)

Scully 

Wys³any: 2008-07-16, 15:45   

Radical ok. 30z³, ale wziê³am od pani w aptece tylko 5, na próbê, a potem skusi³am siê jeszcze na ca³y zestaw Seboradin za 27z³.

Ucz±c siê biochemii do egzaminu dowiedzia³am siê conieco o budowie w³osów i pomy¶la³am, ¿e aminokwasy siarkowe mog± pomóc. No i hula - zaczê³am je¶æ masê jajek, czerwonego miêsa, orzechy itd - wegetarianie mog± swoje, ale ja mam wra¿enie, ¿e to te¿ pomaga na blask w³osów i skórê.

Obcinaj±c te nieszczêsne w³osy mniej ni¿ miesi±c temu by³am za³amana, a teraz za¶wita³a mi nowa nadzieja, ju¿ nie wydaj± siê takie krótkie w porównaniu z tym co by³o zaraz po ¶ciêciu (a mo¿e to tylko z³udzenie?)

Lotta 

Do³±czy³a: 29 Maj 2006
Sk±d: Kraków
Wys³any: 2008-07-16, 16:17   

choinka chyba tez zaraz podskocze do apteki :>

Ma³aMi 

Do³±czy³a: 07 Lis 2006
Sk±d: K³apkowice
Wys³any: 2008-07-16, 18:14   

Scully napisa³/a:
Kupi³am 5 ampu³ek Radical i 14 Seboradin (zdaje mi siê, ¿e s± lepsze i tañsze). Zaczê³am to wcieraæ w skórê g³owy. Zu¿y³am najpierw 5 Radicalów, potem ufarbowa³am odrosty, wyjecha³am na 3 dni, wróci³am i wziê³am siê za Seboradin, zu¿y³am dwie. W 5 dni od farbowania odrostów dos³ownie rosn± w oczach. Uros³y 4mm! Mierzone linijk±

osz kurczaki to ja tez polecê po te Seboradinopodobne cos , bo orzechy to jem jak wiewiór a pokrzywê w domu mam.Scully, dziêki tej chemii to ty i masz lekarstwa na w³osy, znasz siê na ekologii mo¿e nied³ugo eliksir m³odo¶ci wymy¶lisz :D
ps.Lotta,wg mnie ³adnie ci w krótkich w³osach :)

Reichea 

Do³±czy³a: 29 Kwi 2006
Sk±d: Kraków
Wys³any: 2008-07-16, 23:58   

Scully napisa³/a:
a potem skusi³am siê jeszcze na ca³y zestaw Seboradin za 27z³.

O takie chodzi?

Scully 

Wys³any: 2008-07-17, 00:01   

Te same. Dodatkowy + za to, ¿e mo¿na po zu¿yciu zrobiæ z nich zestaw ma³ego chemika ;)

Magda87 

Do³±czy³a: 03 Lip 2006
Sk±d: dreamland
Wys³any: 2008-07-19, 18:19   

kupilam wczoraj Seboradin :D dopiero w 3 aptece go znalazlam :? mam nadzieje ze na mnie tez tak zadziala :D

Scully 

Wys³any: 2008-07-19, 20:14   

W³osy nadal rosn±, dzisiaj 8 dzieñ od farbowania i odrost ju¿ siê robi paskudny... oko³o 6mm w tej chwili.

Niestety od której¶ ampu³ki wypada mi wiêcej w³osów :( zawsze mi lecia³o z 3 w³osy przy myciu, a teraz... z 30, 40 wliczaj±c w to czesanie :( Trochê siê pod³ama³am, taka cena za szybszy wzrost, ale pocieszam siê, ¿e skoro mi nigdy nie wypada³y to po prostu Seboradin teraz masowo wypycha stare w³osy z cebulek, ¿eby mog³y wyrosn±æ nowe... na ile w tym prawdy, nie wiem, ale przy czole wyra¼nie m³ode w³oski siê zagê¶ci³y.

Muszê przetrwaæ...

outsiderka 

Do³±czy³a: 31 Lip 2006
Sk±d: Po³czyn-Zdr.
Wys³any: 2008-07-20, 14:25   

a ja obciê³am :lol:
lepiej mi takie utrzymac, poza tym moje w³osy s± bardzo popalone od prostowania, wiêc muszê regularnie skracaæ

Ma³aMi 

Wys³any: 2008-07-22, 20:16   

Scully,trochê czyta³am o tym seboradinie , ale czy Ty wcierasz jedn± tak±,,nalewkê" na ca³± g³owê czy np rozpuszczasz w czym¶?Bo nie wiem czy chce mi sie kupowaæ co¶ za 30 z³ co musia³±m co 2 tyg ponownie nabyæ.

Scully 

Wys³any: 2008-07-22, 20:21   

nie no, wcieram jedn± - a po co za 2 tygodnie znowu kupowaæ? Z tego, co wiem, w³osy jak siê ju¿ 'rozpêdz±' to trochê rosn±, mo¿na je czasem jakim¶ naparkiem ze skrzypu czy bylicy bo¿ego drzewka zdopingowaæ (jutro próbujê pierwszy raz, dam znaæ jak z efektami). Obecnie odstawi³am na trochê te ampu³ki, bo zaczê³am imprezowaæ, a jak to tak z t³ustymi i ¶mierdz±cymi w³osami :D Odrost oko³o 8, 9mm, a¿ kusi, zeby go ufarbowaæ.

edit: ja kupujê ró¿ne pierdo³y, ale za to zdarza mi siê g³odowaæ pod koniec miesi±ca ;)

Ma³aMi 

Wys³any: 2008-07-22, 20:58   

Scully napisa³/a:
nie no, wcieram jedn± - a po co za 2 tygodnie znowu kupowaæ? Z tego, co wiem, w³osy jak siê ju¿ 'rozpêdz±' to trochê rosn±, mo¿na je czasem jakim¶ naparkiem ze skrzypu czy bylicy bo¿ego drzewka zdopingowaæ (jutro próbujê pierwszy raz, dam znaæ jak z efektami). Obecnie odstawi³am na trochê te ampu³ki, bo zaczê³am imprezowaæ, a jak to tak z t³ustymi i ¶mierdz±cymi w³osami Odrost oko³o 8, 9mm, a¿ kusi, zeby go ufarbowaæ.

bo ja tak z 2 tyg ¿e mi siê to wydawa³o takie ,, na 2 tygodnie" :D . czyli wcierasz jedn± ampu³kê w suche w³osy np 3 razy w tygodniu czy raz?
ps. ja teraz mam kasztanowe, niby jeszcze s± ale chyba za tydzieñ farbuje bo to raczej juz rdzawa mied¼ siê robi,ale szamponetk±.

Scully 

Wys³any: 2008-07-22, 21:00   

nie no, raz dziennie wciera³am, ¿eby je rozpêdziæ, jak siê to zrobi, to same z rozpêdu jad± (np. tak jak teraz, odstawi³am a w³osy rosn±)
:)

ale chyba kupiê jeszcze radical, bo mniej ¶mierdzia³y i mniej t³u¶ci³y w³osy, tylko za co ja do domu wrócê. :|

Ma³aMi 

Wys³any: 2008-07-22, 21:07   

aha ok. dziêki za te przydatne informacje, w tym tygodniu zamierzam kupiæ i zdam relacjê za pare tygodni :)
ps.ojj chyba ciêzkie te zycie studenta :D

Edyta_000 

Do³±czy³a: 18 Sie 2006
Sk±d: Polska
Wys³any: 2008-07-23, 09:18   

Te¿ zapuszczam w³osy i grzywkê ale tylko po to aby je nied³ugo ponownie ¶ci±æ :lol: Wycieniowane pasma musz± trochê odrosn±æ bo chcê inn± fryzurkê. A Moja fryzjerka do 5 sierpnia na urlopie :cry:
U¿ywam zagranicznego Waxa, niestety muszê troszkê pomêczyæ w³osy tymi chemikaliami ale tylko ten produkt powoduje, ¿e rosn± bardzo, bardzo szybko :P

Scully 

Wys³any: 2008-07-23, 10:00   

chemikalia x_x wax to chemikalia?

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach