tak i nie prostuje jak bede mia³a d³uzsze to bede mia³a takie fale naturalne jak Olsenki wiec nie bedzie zle a niechce meczyc w³osów prostowaniem bo i tak s± wykonczone biedactwa moje
Wys³any: 2007-10-27, 11:48
mnie te¿ sie podobaj± takiej d³ugo¶ci. aktualnie mam sporo za ³opatki, ale d³uzszych miec nie moge. potem mi siê w ogole loki nie ukladaj±, nie mam ani fal ani loków tylko takie sianko sie robi. bezsensu.
Mi jeszcze dok³adnie 10cm brakuje do tej "wymarzonej d³ugo¶ci" a w³osy zapuszczam od sylwestra zesz³ego roku z takich do brody... niewiem dlaczego ostatnio niechc± rosn±æ bo nawet fryjerka przy podcinaniu mówi³a ¿e koñcówki s± mocne , wiêc powinny jeszcze sporo urosn±æ
obliczy³am w³asnie ze za 16 miesiecy czyli do lutego 2009 czyli do mojej studniówki jesli w³osy bed± mi rosn±c 2 cm na miesiac urosn± o 36 cm a jesli 3 cm na miesi±c to 42 cm
kurde ja tez sobie musze obliczyc, bo mam ochote sci±æ wlosy tak krótko, mniej wiecej do ucha, a chcialabym miec na slub takie gdzies za ramiona, moze od lopatek...
Reichea nie¶cinaj!! Ty wygd±dasz w d³ugich w³osach !! Masz tak± delikatn±, eteryczn± (jak to moi koledzy mówi "elfi±":P) urode i d³ugie blond w³osy to podkre¶laj±
Reichea nie¶cinaj!! Ty wygd±dasz w d³ugich w³osach !!
kurcze, ale strasznie dawno nie mialam krótkich w³osów i troche mnie nosi na zmiany, zw³aszcza, ¿e przez nastepne 1,5 roku raczej ju¿ w³osów nie zetne.
yska207 napisa³/a:
Masz tak± delikatn±, eteryczn± (jak to moi koledzy mówi "elfi±":P) urode
Wiem wiem ¿e masz do ramion ale naprawde najbardziej podobasz mi siê w takiej d³ugo¶ci jak na tym "zarêczynowym" zdjêciu . Osobi¶cie niewidze Ciê w d³ugo¶ci do ucha.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum