Ja ostatnio myslalam nad sprawieniem sobie wlasnie takiej spinki bo nie zawsze mam rozpuszczone, czasem wygodniej mi je zwiazac a nie chce wlasnie wiazac wlosow bo zawsze troche sie przez to nsizcza a mi zalezy na tym zeby byly jak najbardziej zadbane, wiec chyba sobie to sprawie yska207 jestes boska spadlas mi z nieba
fajna jest ale ja na codzien nosze rozpuszczone tylko na wf zwiazuje wiec mnie sie nie prayda dzisiaj stwierdzi³am ze predzej ³ysa zostane niz bede mia³a d³ugie w³osy okropnie mi lec± z g³owy
Tez mam tak± spinkê i naprawdê fajna jest, szczególnie jak ma sie niezbyt gêste i pocieniowane w³osy, bo wtedy zwyk³y kucyk zwi±zany gumk± wygl±da nieciekawie. A i jak sie trochê nagimnastykuje to nawet mo¿na upi±æ ni± w³osy na wzór koczka
A ja sie troche przejechalam na tej spince, bo Ysi wlosy zdecydowanie lepiej wygladaja niz moje nieszczesne loki. Chyba ze jestem sierota i zle to obsluguje ;p
obliczy³am w³asnie ze za 16 miesiecy czyli do lutego 2009 czyli do mojej studniówki jesli w³osy bed± mi rosn±c 2 cm na miesiac urosn± o 36 cm a jesli 3 cm na miesi±c to 42 cm
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum