Mnie siê podobaj± grzywki przed brwi, sama zaraz po fryzjerze, jak mi u³o¿y³a, mia³am tak±
taka równa przed brwi czy na bok? mam okropne brwi i u mnie to raczej grzywka nie wchodzi w grê + niestety okulary przed komputer to mnie po prostu wkurza
omg, jak ja dawno b³êdów nie liczy³am... ale to bêdzie jako¶ pierwiastek z dok³adno¶ci przyrz±du kwadrat + odleg³o¶ci zmierzonej przez skalê... blee...
zaraz nak³adam waxa i w³a¿ê do k±pieli
my¶lê, ¿e mój porost w³osów to Potêga Pod¶wiadomo¶ci bo ci±gle sobie wyobra¿am, ¿e rosn±
_________________ je¶li za d³ugo spogl±dasz w otch³añ, otch³añ wejrzy tak¿e w ciebie.
a¿ musia³am w google wpisaæ - ta to ma w ogóle monstrualne wrêcz, a fu . ale je¶li chodzi o ,,naturalne' to te Nigelli i (dawne)Ka¶ki Figury( bo teraz to nie wiem...schudla tyle ¿e szok ) to s± du¿e
a co do zapuszczania to Seboradin niestety jak na razie to niewiele mi pomaga
szkoda my¶la³am, ze jak mnie dopali³, to ka¿demu pomo¿e, a tu kicha - nie ma z³otego ¶rodka
no jak widac nie istnieje ale przynajmniej wzmocnily mi sie cebulki wlosow a to przy zapuszczaniu wlosow tez jest wazne
wczoraj poszla ostatnia ampulka. teraz kupie sobie albo Wax albo lotion Seboradin
Dziewczyny chyba zapuszczê w³osy . Znudzi³a mi siê wci±¿ ta sama fryzura i kolor. Poza tym ostatnio przegl±daj±c zdjêcia zauwa¿y³am, ¿e mam wielkie uszy i jak±¶ tak± d³ug± brodê My¶lê, ¿e w³osy mog³yby to zakryæ Nie mam co liczyæ na wsparcie mê¿a , a wrêcz przeciwnie . Bêdzie mówi³ jak to brzydko wygl±dam itd. Wiêc mo¿e chocia¿ Wy mnie powspieracie ??
Na pocz±tek zafarbujê w³osy na naturalny kolor (jaki¶ ¶redni blond) a za kilka miesiêcy gdy trochê podrosn± zrobiê pasemka Jak my¶licie , to dobry pomys³ ??
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum