ooo ale fajna laska bardzo dziewczeco wglądasz Jak dla mnie to długosc włosów moze byc tylko kupiłaym odzywke na puszące sie włosy i cos wygładzającego podkreslającego twoje loczki i bedzie cód miód i grzyweczke sobie podpinaj do góry
no ta? jestes w moim wieku?? a ja mówie ze młodo wygladam hehe
a co chciałabys konkretnie zrobic z włosami? masz jakies propozycje? moze obciąc czy wycieniowac czy grzywka czy co? tylko grzywka moze sie zawijac jak masz takie lokowane włosy
[ Dodano: 2007-08-31, 13:55 ]
no wlasnie.... mialam grzywke.... taka duza od polowy glowy ale niestety mialam z nia problem... teraz mam taka zwykla grzywke, ktora mam od zawsze i nie mam z nia problemow... bo nie jest bardzo gęsta... loczki mi sie robia jak po umyciu wlosow ich nie wysusze... tak to mam takie nijakie... raczej szopa
[ Dodano: 2007-08-31, 13:56 ]
boje sie uzywac prostownicy bo przez prostowanie moga mi sie jeszcze bardziej wysuszyc
[ Dodano: 2007-08-31, 13:58 ]
mysle jeszcze nad fryzura na polmetek... niestety w dniu polmetku nie bede mogla sie wybrac do fryzjera... zostaje mi tylko dzien wczesniej a potem ewentualnie bede musiala sama sobie je jakos poprawic... nie wiem mysle o jakims scieciu.. a w dniu polmetku tylko o wyprostowaniu ich...
Wysłany: 2007-08-31, 14:47
hmmm, ja bym radziła kupić szampon i odżywkę do loków i fal ( Nivea- polecam) a do tego odżywkę bez spłukiwania do fal i loków z Pantene. Sama mam takie włosy i bardzo sobie chwale te kosmetyki. ; ]]]
grzywkę możesz prostować ( jak ja zreszta ) a reszte włosow pofalowane mieć. i wcale nie masz zniszczonych ani nic - tym lepiej.
myslalam jeszcze o zrobieniu sobie blond pasemek... zeby rozjasnic wlosy... bo moj kolor nie za bardzo mi sie podoba... kiedys bylam jasniutka blondynka... ale mi bardzo sciemnialy.
paulusza a ja Cię widze w równej prostej grzywce + mocny makijaż oka i naprawdę będzie b. fajnie i nierozjaśniaj włosów !! Jasna karnacja + jasna oprawa oka + jasne włosy niewygląda dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum