Ostanio odkry³am supe.r seriê kosmetyków do uk³adania w³osów .
Wella ShockWaves Dodaj W³osom Objeto¶ci z Termoochron±.
Pianka i lakier s± ¶wietne i naprawde dodaj± objeto¶ci!
¯el-spray uniesienie u nasady skutecznie unosi w³osy na bardzo d³ugo.
Dodaj objêto¶ci to linia stworzona specjalnie dla w³osów, które potrzebuj± wiêcej objêto¶ci i sprê¿ysto¶ci. Zastosowana w formule kompozycja polimerów i sk³adników od¿ywczych unosi w³osy do góry, tworz±c wra¿enie wiêkszej objêto¶ci bez efektu sklejonych w³osów.
Ja to robiê tak:
~~ ¯el-spray uniesienie u nasady : aplikuje u nasady (ale nie przesadzam,oszczêdnie) na wilgotne w³osy,potem biorê g³owê w dó³ i susze suszar± trzepocz±c w³osami na wszystkie strony Efekt naprawde jest widoczny a w³osy wogóle nie s± posklejane
~~ Pianka imponuj±ca objêto¶æ : na wilgotne w³osy nak³adam równomiernie piankê na ca³ej ich d³ugo¶ci (najlepiej zrobiæ to tak: nanie¶æ trochê pianki na grzebieñ i wczesac we w³osy)
Potem g³owa w dó³ i suszymy
~~ Lakier imponuj±ca objêto¶æ : pryskam nim odrobine w trakcie suszenia w³osów (wywijam wtedy g³ow± we wszystkie strony)
Nie przejmuj siê ja z natury tez tak mam i ta seria na nie dzia³a
Najwiêkszym plusem tej serii jest to,ze ta objêto¶æ wyglada bardzo naturalnie, jakby w³osy same z siebie takie by³y Oczywiscie nie mo¿na przesadziæ z kosmetykiem!
Tez kiedy¶ by³am bardzo przywiazana do moich w³osów Jak by³am bardzo m³oda to nawet do fryzjera nie chodzi³am podcinaæ koñcówek bo sie ba³am,ze za du¿o zetnie i podcina³am sama albo Mama (po 1 milimetrze)
Tak by³o do komunii, pó¿niej stwierdzi³am,ze chcê extremalnej zmiany, wiec sciacha³am prawie ca³e a ze by³y bardzo d³ugie,grube i zadbane to sprzeda³am je na perukê
Ale mi wycieniowanie nie pomo¿e. Bym musia³a wlosy mocno prze¿edziæ, ¿eby by³y l¿ejsze
Dega¿owanie polega na przerzedzaniu,bo ciachanie no¿yczkami z z±bkami polega na tym,¿e sie tnie z d³ugo¶ci wszystkie w³osy,tylko na tym,¿e te z±bki uciinaj± tylko niektóre w³osy,dziêki czemu s± one potem l¿ejsze.
Moesha, czyli Ty u¿ywasz wszystkich trzech produktów, aby unie¶æ te w³osy do góry ? I to jeden produkt kosztuje 15 z³ ? Kurcze, ja to s³abo jarz±ca jestem
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum