No ja bym kupi³a nawet po normalnej cenie,czyli chyba co¶ ko³o 14,99
Jakby nie by³y warte to bym Wam ich tutaj nie przedstawia³a
A tak na serio to na prawdê najlepsza seria do stylizacji i zwiêkszania objêto¶ci w³osów jak± mia³am
Promocja w Rossmannie siê skoñczy³a, a moja mama pojedzie do drogerii dopiero w tym tygodniu. Ale w Rossmannie i tak sta³a cena jest ni¿sza, bo chyba 13z³. Najpierw my¶la³am o tym ¿elu-sprayu, ale teraz chyba kupie sobie 2 pozosta³e kosmetyki(pianka i lakier). Piank± potraktuje w³osy po myciu, a lakierem przed wyj¶ciem (g³ównie do szko³y ).
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
o kurde ! to ja ¼le przeczyta³am Dziêki NeynA za u¶wiadomienie mnie Ja przeczyta³am, ze gazetka wa¿na DO a nie OD haha Cieszê siê jak dziecko Kubek, kubek
Mo¿na sobie i¶æ 3 razy do Rossmanna,kupiæ za ka¿dym razem jeden produkt z serii i uzbieraæ kolekcje kubków Ale to wersja dla osób,którym mocno siê nudzi
A ja muszê pouczyæ mamê, ¿e jak jej daj± tylko jeden kubek, yo ma siê o drugi upomnieæ ! (Bo kupuje 2 kosmetyki z tej serii). A jak jej nie bêd± chcieli daæ, to odk³ada jeden, wychodzi i za chwilê wraca i kupuje drugi
Muszê dokupiæ piankê bo juz Mi sie skoñczy³a (znowu!?)
No ale nic dziwnego jak z jednej "puszki" korzystam (oficjalnie) ja, (nieoficjalnie) Mama,Siostra
i ka¿da Przyjació³ka która szykuje siê u Mnie na jakie¶ wieczorne wyj¶cie
Mówiê Wam ta pianka to hit
Tak jak ka¿dy kosmetyk, ten te¿ nie przypasuje wszystkim
Na przyk³ad Mojej kole¿ance bardzo siê pl±cz± w³osy po tej piance i nie jest w stanie ich pó¼niej rozczesaæ.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum