Only Me napisa³/a:
Cudo! Mnie tez sie przyda Tylko skad na to wszystko wziac kase?
zarabiaæ Only, zarabiaæ
co prawda kisze pianke Garniera (dno) i lakier Nivea (dobry ale szkoda ze dziala przez minute!zrobie sobie i jest ok ale za chwile juz "znika" i efekt wraz z nim) ale jak gdzies zobacze cos z tej serii to chyba sie skusze
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Jak sie za³apie jeszcze na t± promocje u mnie to sie w niego zaopatrze...znaczy sie o ile nie kupie wcze¶niej butów bo mi sie takie jedne spodobaly a s± za 35 zeta wiec
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Jak siê sprê¿ycie to do jutra jest promocja wszystkiego z tej serii w rossmanie. Wszystkie produkty kosztuj± 10.99
³o kurczaki trzeba jechac !! Tylko na co sie zdecydowac?? moze na ¿el-spray ?
Je¿eli zale¿y Ci tylko na uniesieniu w³osów u nasady to polecam ten zel-spray.
Moim ulubionym produktem jest pianka Unosi u nasady, dodaje objeto¶ci, stylizuje i utwala, przy czym nie skleja i nie obci±¿a, poprostu cudowny kosmetyk
zapewne tak, ale nie chce zbyt duzo "pachaæ" tego we wlosy, mi tam wystarczy szampon i odzywka, raz na jakis czas uzyje lakieru jesli mam jak±¶ uroczystosc. a tak wytrzymuje z moimi kudelkami bez tych specyfikow
Ty masz du¿o chemii!
To, co jesz, ma du¿o chemii!
To, co pijesz ma du¿o chemii!
Wszystko, czego dotykasz ma chemiê!
CHEMIA!!! AAAAA!!!
LITO¦CI B£AGAM
a co do pianek, to te za 3 z³, podobnie jak i lakiery w tym przedziale cenowym maj± GORSZE sk³adniki, które wysuszaj± w³osy bardziej i to CA£A FILOZOFIA.
_________________ je¶li za d³ugo spogl±dasz w otch³añ, otch³añ wejrzy tak¿e w ciebie.
Od wczoraj zaczelam plukanke z pokrzyw±, rezultat byl po pierwszym uzyciu, zauwazylam ze wlasnie to dodalo wiekszej objetosci w moim przypadku az za bardzo ale moze niektorym z Was siê przyda...kiedys plukalam regularnie i moje wlosy nie przetluszczaly sie tak szybko i jest dobra na dluzsze zachowanie koloru, farby jakos mniej sie zmywaja.
Dziewczyny, polujê na ¿el-spray od dawna i nie ma go ! W Naturze go nie widzia³am, w tych wszystkich supermarketach te¿ nie, a Rossmana nie mam. Pora¿ka. Muszê siê jeszcze popytaæ.
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
w Rossmannie zazwyczaj jest taniej toszke.. kiedys zauwazylam w naturze cos w promocji a potem poszlam do rossmanna i promocji nie bylo ale cena ta sama...
co wiecej np maslo kakaowe ziaja w naturze za 3,79 a w rossmannie za 3,19...
oczywiscie nie wszystko jest tansze ale sporo rzeczy...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum