Dziewczyny zadanie bojowe dla Was! Prosiłabym Was o wklejanie zdjęć lub opisów z fryzurami na imprezę. Byłabym bardzo wdzięczna, bo co tydzień gdzieś balanguję i niestety zawsze w tej samej fryzurze... więc trzeba by było coś odświeżyć Z góry dziękuję
Ta sobie na impreze pięknie ułożę włosy,wyprostuje,podtapiruję,wychodząc wyglądam dobrze. Ale po godzinie w klubie już niestety nie bardzo To sie napuszą,to pofalują,oklapnął
MałaMi napisał/a:
powiem tak- jakiej fryzury sobie nie zrobię i tak zawsze związuje w kucyka żeby mi nie przeszkadzały w tańcu
Dokładnie,potem frtoka i spinki idą w ruch.
piździulaa, raz idz w prostych,raz w pofalowanych,innym razem w spiętych.
U mnie bardzo dobrze sprawdza się fryzura z natapirowana i spiętą do tyłu grzywką plus podtapirowany wysoki kucyk
Wysłany: 2007-07-24, 17:46
piździulaa napisał/a:
bejbe napisał/a:
raz idz w prostych
nie mogę w prostych, ponieważ mam swoje kręcone i jak wyprostuję i pójdę na imprezę to od razu mi się zakręcą i mam trochę takich resztę takich/
ja mam to samo niestety po 3 min sa wywiniete na koncach i wygladam tragicznie...
Najlepsze na imprezy są wszelkie upięcia. Ja nawet jak sobie elegancko ułożę włosy,wyprostuję,to i tak zawsze biore ze soba kilka spinek,frotkę i grzebień i w razie czego w toalecie przed lustrem jakos mniej lub bardziej spontanicznie te włosy upinam.
Na takie zwykłe imprezy nie ma do wydziwiać,bo jak się szaleje na parkiecie,to mało która fryzura to wytrzyma
ja na impreze chodze w rozpuszczonych bo na codzien tez tak chodze nie ładnie mi gładko zaczesane i nieładnie mi w kucyku najładniej w dwóch warkoczach ale gdzie ja wypale z taka fryzurą jak Marynia?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum