Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Odsiwiacz
Autor Wiadomość
Paulette 

Wysłany: 2007-07-19, 22:28   Odsiwiacz

pewnie wy siwych wlosow nie macie :P
ale z delii jest taki odsiwiacz - chcialabym to kupic dla mamy - moze bedzie mniej szkodliwe niz farba...
ale czy to w ogole dziala?

moze ktos mial z tym czyms stycznosc?

bejbe 

Wysłany: 2007-07-19, 22:47   

Ja nie wierzę w takie rzeczy. Bo niby jak to działa? Włos jest siwy,bo nie ma już pigmentu,więc nie wiem,jak jakis płyn ma spowodowac jego produkcję skoro używa sie go na zewnątrz,włosy sa martwe przecież...

Cytat:
W jaki sposób ODSIWIACZ przywraca naturalny kolor Twoich włosów?

ODSIWIACZ współdziałając z naturalnymi składnikami Twoich włosów odpowiednio redukuje utlenioną melaninę, co pozwala przywrócić pierwotny kolor włosów. Ten proces jest bardzo prosty a pierwotny kolor jest stopniowo przywracany. Stosowane obecnie sztuczne sposoby kolorowania włosów działają na powierzchnię zewnętrzną włosów, w odróżnieniu od działania ODSIWIACZA, który doprowadza do odzyskania właściwej barwy w całej ich grubości. Sztucznie kolorowane włosy mają jednakowy odcień na całej głowie, natomiast włosy w naturalnym kolorze charakteryzują się różnymi partiami o określonych odcieniach. Jest to wynikiem różnego stopnia utleniania melaniny. Działanie ODSIWIACZA przywraca całkowicie naturalny wygląd Twoich włosów wraz z ich delikatnymi odcieniami.

Jak dla mnie to jakaś ściema totalna jest.

Cleo80 

Wysłany: 2007-07-20, 05:20   

Znajomy mojej mamy używa odsiwiacza z Joanny. Odsiwia nim brodę , więc na włosy tym bardziej powinien zadziałać.

Magda87 

Wysłany: 2007-07-20, 06:37   

ja ostatnio widzialam faceta ktory farbowal sobie na czarno wąsy :P komicznie to wyglądalo :lol:

a co do odsiwiacza totez troche nie wierze w take cuda, ale moze bedzie dzialac :P

Paulette 

Wysłany: 2007-07-20, 08:25   

Tak wygląda ten odsiwiacz:

Cytat:

W zgodzie z naturą! Z Delią Cosmetics pozbądź się siwizny bez farbowania!

Odsiawiacz dla mężczyzn

Laboratorium Delia Cosmetics opracowało nowatorski, niezwykły sposób na pozbycie się siwizny.
Wystarczy wymieszać zawartość saszetki ze zwykłą wodą, nałożyć na włosy, aby po kilku minutach przywrócić im naturalny kolor.
Pod wpływem tlenu zawartego w powietrzu, Odsiwiacz Delia Cosmetics tworzy na włosach barwnik identyczny z naturalnym.

- Wyjątkowa łatwość aplikacji! Odsiwiacz doskonale nadaje się do stosowania w warunkach domowych.
- Doskonała pielęgnacja włosów.
Zawarty w opakowaniu rewitalizujący balsam z ekstraktem z orzecha włoskiego i kory dębu zapewnia włosom właściwą pielęgnację, wzmacnia je, zapobiegając wypadaniu, nadaje blask i witalność.

To bardzo dziwne jak to może zadziałać... hmm...

Chyba zamówie to cos :P :lol:

ale jak nie zadziala to normalnie sie wkurze! :D

a moj kolega jest blondynem a farbuje brodke na czarno <idiot> :lol:

bejbe 

Wysłany: 2007-07-20, 11:19   

Paulette napisał/a:
Odsiwiacz Delia Cosmetics tworzy na włosach barwnik identyczny z naturalnym.

To już w ogóle jakies podejrzane jest. Jak ktoś miał naturalne czarne a teraz ma całe siwe,to po użyciu tego "cuda" znowu będzie mieć czarne? No takich rzeczy to nawet w erze nie ma :lol:

tuRmaNIA 

Wysłany: 2007-07-20, 12:01   

Paulette napisał/a:
a moj kolega jest blondynem a farbuje brodke na czarno

To mój brat miał kiedyś hopla (jakoś 8 lat temu to było) i chciał przefarbować włosy na blond (jest brunetem)... Kupił farbę i co chciał zrobić to zrobił, tylko z jakim efektem... :lol:
Rudy mu wyszedł :lol:
Pochodził trochę w takich włoskach a jak mu się znudziło i zaczęły pojawiać się odrosty, to wziął golarkę do włosów, zgolił się i po kłopocie :lol:

Paulette 

Wysłany: 2007-07-20, 13:13   

bejbe napisał/a:
Paulette napisał/a:
Odsiwiacz Delia Cosmetics tworzy na włosach barwnik identyczny z naturalnym.

To już w ogóle jakies podejrzane jest. Jak ktoś miał naturalne czarne a teraz ma całe siwe,to po użyciu tego "cuda" znowu będzie mieć czarne? No takich rzeczy to nawet w erze nie ma :lol:

no wlasnie moja mama i babcia (na ktorych chce to wyprobowac :lol: ) mialy kiedys naturalnie czarne wlosy jak wegiel normalnie :lol:
tak mnie to ciekawi ze szok :lol:
jak to mozliwe zeby to cos jeszcze wiedzialo jaki kto mial naturalny kolor :D

Edyta_000 

Wysłany: 2007-07-21, 14:10   

to ja kiedys cos takiego widzialam w tv ale bylo dawno i z tego co pamietam na jakims francuskim kanale...byl w sprayu, tylko to nie byl produkt z deli ... trzeba sprawdzic co wchodzi w sklad tego odsiwiacza, bo moze gorzej zniszczy wlosy

Paulette 

Wysłany: 2007-07-21, 14:11   

kurcze ja sie tak nie znam na tych skladach, co niszczy a co nie :?

Edyta_000 

Wysłany: 2007-07-21, 14:27   

to moze w necie poszperac co jaki skladnik oznacza?? troche to zajmie ale po co Twoja mama za pare lat ma byc lysa ( jesli oczywiscie ten specyfik narobi szkody) bo moze byc przeciez skuteczny :)

Paulette 

Wysłany: 2007-07-21, 14:27   

ok, jak wroce z wakacji to poszukam :]

Odpowiedz do tematu