Witam ostatnio zafarbowałam włosy na czarno to było około 2-3 tygodnie temu i do dziś przy myciu włosów leci granatowa woda, proszę doradźcie mi jakiej firmy kupić farbę aby nie było tego efektu, co będzie jak pójdę na basen, już widzę tą granatową plamę płynącą za mną
anra, a jaką farbą farbowałaś wcześniej? Czarny kolor ma to do siebie,że się wypłukuje.Tzreba używać szamponów i ożywek do włosów farbowanych,czasami to coś daje A najbardziej trwałe są farby Palette np. Color XXL .
piździulaa, zależy,jak długo chcesz mieć kolor na wlosach? A jesli kolor masz ciemny blond,to szampon na pewno Ci nie rozjaśni włosów,więc jaśniejsze kolory odpadają odrazu. Masz do wyboru brązy, i różne odcienie rudości. Czarnych nie polecam, z rudymi też potem ciężko.
A ja chciałabym pofarbować włosy szamponem koloryzującym , jaki szampon powinnam wybrać no i jaki kolor, moje włosy to b. ciemny blond.
też mam ciemny blond (chociaż teraz ciemny nie jest...) i przyciemniałam szamponetkami palette. nie są złe, trzeba tylko kupić najlepiej dwie od razu, jedną nawet nie zabarwisz półdługich włosów.
piździulaa, bo rude farby się smiesznie zmywają i ciężko się pozbyc tego koloru. A tak w ogóle Ty chcesz szampoteką farbować (6-8 myć) czy szamponem(24 mycia) ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum