Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomo¶ci  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronuj± Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Baleyage na rozja¶nianych w³osach
Autor Wiadomo¶æ
stella 

Do³±czy³a: 03 Lut 2007
Sk±d: DG
Wys³any: 2007-06-21, 19:45   Baleyage na rozja¶nianych w³osach

Witam! Nie zauwa¿y³am nigdzie takiego tamatu a mam problem...
Mam do¶æ zniszczone, rozja¶niane w³osy. Chcia³am zrobiæ baleyage z ciemniejszym kolorem, ¿eby odrosty nie rzuca³y siê tak w oczy i aby je rzadziej farbowaæ. Jednak nawet fryzjerka powiedzia³a, ¿e nie wiadomo jak to bêdzie wygl±da³o i czy farba po pierwszym myciu siê nie sp³ucze...(a by³am siê pytaæ o dobrej fryzjerki...). mia³ kto¶ mo¿e taki przypadek? Jak to wygl±da³o i czy farba faktycznie tak szybko sp³ukiwa³a siê z w³osów??
Bo ja ju¿ nie wiem co robiæ... :(

bejbe 

Do³±czy³a: 02 Sie 2006
Sk±d: Olsztyn
Wys³any: 2007-06-22, 00:05   

Ja farbowa³am u fryzjera rozjasniane w³osy na ciemny br±z (wyszed³ czarny prawie). Farba siê sp³ukiwa³a z ka¿dym myciem i po 2 tygodniach mia³am ju¿ ³adny br±zik. Innym razem,po nieudanej próbie z pasemkami w domu ( chcia³am blond pasemka na ciemnych w³osach) fryzjera musia³a mnie ratowaæ i zrobi³am mi br±zowe pasemka. Wygl±da³o to bardzo ³adnie,ale farba z rozja¶nionych w³osów szybko siê zmy³a i po 2 tygodniach znowu mia³am rudy pas startowy z ty³u g³owy :/ Wtedy sama ju¿ kupi³am ciemn± farbê i zrobi³am kilka pasemek i o dziwo,ta zwyk³a farba ze sklepu siê tak szybko nie wyp³uka³a. Ogólnie z rozja¶nianymi w³osami jest k³opot.

Edyta_000 

Do³±czy³a: 18 Sie 2006
Sk±d: Polska
Wys³any: 2007-06-26, 16:52   

wlasnie lepiej kupic farbe ze sklepu bo te od fryzjerow trzymaja sie o wiele krocej, sama wiem z wlasnego doswiadczenia, no i na wlasnej farbe sie zaoszczedzi:))

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: