Ja to sobie chyba te dredy zrobie bo fajowo to wygląda szczególnie w jakiś wypasionych np. czerwono-czarnych kolorkach, a poza tym moje włosy do ładnych z natury nie należą....
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Widziałam takiego dreda u kolegi i strasznie mi się podobał U niego tym bardziej fajnie to wyglądało, bo on miał kitkę (długie włosy), a dred tak luźno, nie związany ;>
Mój kolega miał kiedyś dredy.I powiem wam,że były źle zrobione i zaniedbane z lekka jakoś obrzydziły mi się dredy.Aczkolwiek jeśli są dobrze zrobione i człowiek nie wygląda jak,, pająk z 15stoma nogami" to są ok .A jeden dred?Hm,może i fajny,ale mi sie nie podoba.
Wysłany: 2007-06-14, 10:53
yska207, aha ja bym sobie takiego jednego z tyłu strzelila, ale u mnie w szkole jest zakaz przynaleznosci do subkultur wiec dredy out ( nie zakaz, ale wiadomo ze tepia )
Wysłany: 2007-06-14, 11:18
black lady, tzn. widzialam duzo osób z jednym i fajnie to wyglada, troche strczy fakt u niekotrych. Nie wiem od czeego to zależy ... Tylko co potem, nie rozplaczesz, trzeba obciac . Będe miala dziure we włosach ?
tak,
tam gdzie miałaś dreda po obcięciu nie będziesz miała włosów, chyba że pozwolisz mu trochę odrosnąć i potem go obetniesz
myślę że to zależy od tego czy masz cienkie czy grube włosy, cienkie czy przerzedzone, proste, kręcone itede itepe
moja dobra kumpela ma dredy, jak znajdę fotkę to wkleję
Mnie się dready wcale nie podobają . Wg. mnie wygląda to nieestetycznie. Poza tym mam taki uraz , bo kiedyś jechałam autobusem i babka miała takiego jednego wielkiego dreada na głowie. Wyglądało to paskudnie a jeszcze gorzej pachniało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum