Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Fenomenalny szampon przeciwłupieżowy?
Autor Wiadomość
wesolek 

Wysłany: 2007-05-07, 13:35   Fenomenalny szampon przeciwłupieżowy?

witam serdecznie
z tego co widze znacie sie na rzeczy :)

mam takie pytanie.... szukam jakiegos naprawde dobrego ale i w miare taniego szamponu przeciwlupiezowego.... dla pana!
Obilo mi sie o uszy ze Loreal mial wprowadzic jakis szampon pod koniec kwietnia... wlasnie przeciw lupiezowy, dla panow, zawierający Selen!

czy ktos juz go nabyl? widzial chciaz w sklepie?
jestem bardzo ciekawa jak on dziala... warto go kupic?

czekam z niecierpliwoscia na Wasze opinie..
pozdrawiam :)

Reichea 

Wysłany: 2007-05-07, 17:41   

Wg mnie najlepszy jest Head&Shoulders. Nigdy mnie nie zawiódł, moj facet tez go uzywal przez jakis czas i pomógł.

lolenka 

Wysłany: 2007-05-07, 18:46   

miałam Nizoral pozbyłam się łupieżu

Kinna 

Wysłany: 2007-05-07, 18:54   

nizoral do bani jest... :? ale Head&Shoulders za to działa ale tez nie na długo :( ja sie dołączam do pytania o najlepszy szampon przeciwłupiezowy :)

Paulette 

Wysłany: 2007-05-08, 08:07   

Moja mama też używa jak ma łupież Nizoralu i mówi właśnie, że to ten jest najlepszy...
Ja jeszcze nigdy chyba nie miałam łupieżu....

Edyta_000 

Wysłany: 2007-05-08, 14:31   

Moja siostra uzywala kiedys nizoralu ale zniszczyl dla niej wlosy, zaczely mocno wypadac. Ale to roznie bywa zalezy od wlosow, mysle ze dobry jest z loreala taki niebieski, jest do wlosow tlustych ale usuwa tez lupiez

Apsik! 

Wysłany: 2007-05-08, 15:03   

Ja miałam kiedyś problemy z łupieżem, ale nic z tego nie wyszło że każdy mi polecał jakiś inny szampon. Na każdego działa coś innego i minęło trochę czasu, aż znalazłam moje kosmetyki :) najlepiej na mnie sprawdził się Head&Shoulders, ta nowa wersja z cynkiem, poza tym Garnier całkiem dobrze się też sprawował ale jednak ten pierwszy lepszy.

Trend 

Wysłany: 2007-05-09, 09:39   

Witam,
ja też miałam podobny problem... tzn właściwie mój chłopak miał:> Próbował H&S ale niezbyt dobrze działał.. dodatkowo powodował wypadnie włosów... niedwno kupiliśmy więc nowy szampon Elseve... no i podziałało... tak więc mogę go polecić:)

iwiopole 

Wysłany: 2007-05-09, 09:45   

ja kiedys stosowalam H&S i niestety dostalam po nim jeszcze wiekszego łupieżu ze muslalam ze sie poplacze,po za tym bardzo przetluszczal mi wlosy
z czystym sumieniem moge polecic nizoral,naprawde dziala,na mnie podzialal a uwierzcie ze moje wlosy to jeden wielki horror

wesolek 

Wysłany: 2007-05-09, 11:28   

dzieki dzieki dzieki

sluchajcie...no bo potrzebuje dobrego i taniego dosyc... nizoral odpada do praktyki fryzjerskiej, drogi, malutkie opakowanie ... moze dziala ale pewnie po kilkunastu myciach a takie opakowanie przy wlosach dluzszych starcza ledwo na kilka myc :P

co do H&S to cenowo super ale niestety wlosy wypadaja u niektorych osob po nim ... to dosc duzy problem...

no wlasnie, nowy Elseve! Jak sie spisuje? bo to w ogole jakis HIT za granica.... ale u nas jest dopiero od konca kwietnia wiec zbyt duzo opinii o nim nie mozna znalezc.... ja w ogole lubie serie Elsevow.... ten granatowy z opisu wydaje sie byc SUPER... zawiera Selen, co dodatkowo wplywa na sliczny zapach, ma sklad podobny do nizoralu ale butelka wieksza, no i cena przystepna!
Ten by mnie najbardziej interesowal...

Czyli co, dobry???

outsiderka 

Wysłany: 2007-05-09, 20:52   

iwiopole napisał/a:
ja kiedys stosowalam H&S i niestety dostalam po nim jeszcze wiekszego łupieżu ze muslalam ze sie poplacze,po za tym bardzo przetluszczal mi wlosy

O jaaa :? Ja nie mam łupieżu i myję H&S niebieskim :lol: Ale nic mi po nim nie jest.

justyna118 

Wysłany: 2007-05-09, 21:00   

Ja na szczęście nie mam problemu z łupieżem .

Magda87 

Wysłany: 2007-05-10, 09:11   

ja uzywałam kiedys Nizoralu, pamietam ze mial taki fajny cytrusowy zapach :D jest dostępny tez w saszetkach (a przynajmniej kiedys byl) wiec nie trzeba kupowac calej butli. pomogl mi troche na przetluszczanie sie wlosow ale łupierzu nie mialam duzego.
moze wyprubojcie ogorkowego Timotei'a? podobno dobry jest na łupiez ;)

wesolek 

Wysłany: 2007-05-11, 11:56   

justyna118 - zazdroszcze! :)

szukam szamponu dla panow...gdyby to byl dla mnie to bym na sobie wyprobowala ...ale tak to ciezko! ....jakich szamponow uzywaja Wasi Panowie? i co sadza o tym nowym Elseve? on narazie wydaje mi sie najciekawszy .....

Co do Timotei to ja jakos nie przepadam..ladnie pachna ich szampony, to fakt ale mam wrazenie ze sa jakies tluste :P i ze wlosy sa po nich jakies ciezkie i oklapniete....

karomegi 

Wysłany: 2007-05-12, 12:28   

Moj chlopak zawsze mial lupiez przez to, ze uzywa zelu do wlosow i wieczorem nie myje nigdy wlosow. Ale wyprobowal jakis rok temu szamponu od pantene i juz nie ma lupiezu. Zawsze go uzywa. Niedlugo sie konczy a mamy w domu jeszcze od fructisa to tez wyprobuje.
Ale z pantene jest bardzo zadowolony.

anecia 

Wysłany: 2007-05-12, 13:17   

Ja tylko mogę polecić Head&Shoulders :) .

wesolek 

Wysłany: 2007-05-14, 12:39   

mam wrazenie ze pantene sie ostatnio pogarsza... kiedys wydawalo mis ei ze to niezly szampon ale teraz ciezko mi ponim rozplatac wlosy.... zreszta przeciwlupiezowego nigdy nie uzywalam .... a oni maja tez cos dla facetow?

co do H&S no to wlasnie on odpada....

Moj chlopak kupil kilka dni temu nowy Elseve Intensive przeciwlupiezowy , ten w granatowej butelce....
po dwoch myciach moge powiedziec na razie tylko tyle ze - na szczescie wlosy nie wypadaja, przyjemnie pachnie, dobrze sie splukuje....
zobaczymy jak sobie poradzi z lupiezem.... :)

pozdr

no_promises 

Wysłany: 2007-05-15, 22:17   

A ja polecam Zoxin , taki sam sklad chemiczny jak Nizoral a o wiele tanszy jest :P
No i wiadomo, tak samo skuteczny

wesolek 

Wysłany: 2007-05-16, 09:07   

o! nie znam i nigdy nie slyszalam o czyms takim?
mozna go w Polsce kuic bez przeszkod? w aptece czy w sklepie z kosmetykami sie da?

Trend 

Wysłany: 2007-05-16, 10:17   

anecia napisał/a:
Ja tylko mogę polecić Head&Shoulders :) .

No ja nie polecam... tzn to pewnie kwestia indywidualna... no ale mojemu narzeczonemu nie pomógł.. wręcz przeciwnie...
Jak narazie najlepszy Elseve... więc gdyby ktoś wypróbował już.. H&S, Nizoral i inne... i nadal nic nie poskutkowało.. to warto Elseve wypróbowac...:)

Odpowiedz do tematu