Ale narazie męcze odżywkę gliss kur (płynny jedwab) beznadziejna
A ja ją jialam i bylam bardzo zadowolona. Wlosy mi sie po niej blyszczaly jak lustereczko A jeszcze jak wczsniej nalozylam rozowa odzywke z perla z Loreala a potem ten jedwab to juz w ogole podnieta
zalecenie producenta zazwyczaj to max 5 minut. jak juz pisalam po nawet krotszym czasie wszystkie skjladniki wsiakaja we wlosy i nie ma ;potrzeby trzymac dluzej.
Ja wlasnie przed chwila kupilam tę granatową odzywke z Dove Juz sie nie moge doczekac az ja przetestuje! Tak ja zachwalacie wszystkie ze normalnie taka podjarana jestem buehehe
jak sie dluzej trzyma to sie to bardziej nagrzewa pod recznikiem, a cieplo wspomaga dzialanie, ja zazwyczaj jak trzymam 20-60 minut czasem dluzej to widze o wiele lepsze efekty niz jak trzymam 5 min..
Paulette to jak Ty to robisz? Jak nalpzysz odzywke/maseczke to owijasz wlosy folia? ale takim sreberkiem? czy taka zwykla przezroczysta?
Bo ja tak nigdy nie robilam...
jak sie dluzej trzyma to sie to bardziej nagrzewa pod recznikiem, a cieplo wspomaga dzialanie, ja zazwyczaj jak trzymam 20-60 minut czasem dluzej to widze o wiele lepsze efekty niz jak trzymam 5 min..
a ja właśnie widze lepsze efekty jak trzymam 5min niż 30 . W sumie po coś te zalecenia są.
Paulette to jak Ty to robisz? Jak nalpzysz odzywke/maseczke to owijasz wlosy folia? ale takim sreberkiem? czy taka zwykla przezroczysta?
Bo ja tak nigdy nie robilam...
klade reklamowke na glowe (ale taka cieniutka np z biedronki) no i na to recznik...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum