Ja kiedys prostowalam, ale teraz mam juz tak dlugie ze same sie prostuja i sa prawie calkiem proste. I odkad perzestalam prostowac to ich kondycja poprawila sie baaardzo
Paulette, a ta odżywka nie jest gorsza od maseczki?
Pytam, bo moja meseczka się powoli kończy i zamiast wydawać prawie 20 zł to kupiłabym odżywkę
w sumie to nie wiem... jak nalozylam odzywke tak jak maseczke (czyli folia+ recznik i na jakis czas zostawic) to efekty byly porownywalne do maseczki..
Ja kocham sie zajmowac swoimi wlosami, myc i nakladac rozne maseczki i opdzywki. Zawsze jak naloze cos na wlosy to trzymam conajmniej 5 minut takze 20 to nie problem
Szczegół, że na opakowaniu pisz, żeby trzyamć tą maseczkę 4-5 minut (gdyby nie mniej). Czytalam kiedyś w "urodzie" że trzymanie dłużej maseczek/odżywek dłużej iż jest napisane na opakowaniu nie ma sensu, ponieważ wszystkie składniki zdążają się wchłłaniać w te pare minut
Czytalam kiedyś w "urodzie" że trzymanie dłużej maseczek/odżywek dłużej iż jest napisane na opakowaniu nie ma sensu, ponieważ wszystkie składniki zdążają się wchłłaniać w te pare minut
Niby tak, ale ja zawsze jak trzymam dluzej to od razu widac lepsze efekty Wlosy sa gladsze i ladniejsze. Szkoda tylko ze nie odkrylam jeszcze odzywki ktora faktycznie regenerowalaby moje wlosy, a nie tylko optycznie poprawila ich wyglada w wyniku jej zastosowania.
Ja po jakims czasie stosowania odzywek z Loreala zauwazylam ze kondycja moich wlosow o wiele sie poprawila
A co do trzymania dlugo odzywek to tez nie widze sensu. Ja zawsze trzymam kolo 5 minut i mysle, ze to wystarczajaco dlugo I tak przez ten czas to co ma sie wchłonac to sie wchlania
Ja po jakims czasie stosowania odzywek z Loreala zauwazylam ze kondycja moich wlosow o wiele sie poprawila
Tak odżywki z loreala są b. dobre Ale narazie męcze odżywkę gliss kur (płynny jedwab) beznadziejna poźniej będe używać maseczki dove, bo jest na serio świetna Ja używam wyłącznie maseczek, są lepsze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum