C do zniszczenia to ja bym Ci radzila wyprobowac szampon z Loreal ten rpzowy wraz z odzywka. Odbudowuje on wlosy i nadaje im blasku i miekkosci. Do tego mozesz tez uzywac plynnego jedwabiu ktory wnike we strukture wlosa i ja regeneruje. Po niedlugim czasie na pewno zauwazysz zmiany
Poza tym jak juz ktos pisal wczesniej - jedz duzo warzyw i owocow Ogolnie dieta duzo daje wlosow.
madziarra, A co z tej serii płynnego jedwabiu z Gliss Kura polecasz ? Bo ja się napaliłam na ten spray, ale ktoś (bodajże Sweet-Girl, ale ja się zawsze mylę ) odradzał.. Ech
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
Ja probowalam i Loreala serie z jedwabiem (rozowa) i gliss Kura- wg mnie ta druga lepsza, chociaz obie bez rewelacji. Plynnego jedwabiu w sprayu Gliss Kura uzywalam dlugi czas- byl bardzo dobry, rozczesywaly sie po nim wlosy, ladnie pachnialy, byly gladkie i lsniace, ale tylko pierwszego dnia po umyciu . Teraz wydaje mi sie, ze jego jakosc spadla, nie dziala juz tak dobrze jak kiedys . Mysle czy tym razem nie kupic nowego sprayu do wlosow rozdwajajacych sie (bodajze z olejkami pielegnacyjnymi)
A ten plynny jedwab gliss kur to tylko szampon czy moze są jakies maseczki?? bo ja swojego szamponu z loreala nigdy nie zmienie, jest ale jakies inne maseczki to chętnie
ja mam taki niebieski do wlosow tlustych, uzywam juz z kilka lat i to jedyny po ktorym nic zlego sie nie dzieje to poszukam o tym plynnym jedwabie i moze znajde jakas maseczke na wloski
A ja niedługo zapewne stanę przed trudnym wyborem. Gliss Kur płynny jedwab czy ta granatowa odżywka dove? Ogólnie chodzi mi o to, żeby mi się końcówki tak nie rozdwajały...
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
A ja niedługo zapewne stanę przed trudnym wyborem. Gliss Kur płynny jedwab czy ta granatowa odżywka dove? Ogólnie chodzi mi o to, żeby mi się końcówki tak nie rozdwajały...
na rozdwajajace sie koncówki jest specjalna seria Gliss Kur - Oil Nutritive
Ja teraz poluje na granatowa odzywke z Dove. Skonczyla mi sie pomaranczowa wygladzajaca z Loreala wiec chce Dove wyprobowac bo tak bardzo ja zachwalalyscie
Ja kupiłam sobie zaufaną odżywkę Pantene Pro-V Intensywna Regeneracja i już po pierwszym zastosowaniu miałam wyraźnie bardziej miękkie włosy. Do tego od jakiegoś czasu używam jedwabiu Biosilk na włosy od połowy długości, bo końcówki miałam mega-suche przez codzienne prostowanie. Teraz włosy wyglądają i mają się o wiele lepiej.
Moja koleżanka używa niebieskiej odżywki Dove w 125ml-owej tubce bez spłukiwania i twierdzi, że działa świetnie (a też prostuje codziennie włosy).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum