Też mam szampon i odżywkę z najnowszej lini Pantene i również jestem zadowolona! Planuję kupić jeszcze odżywkę bez spłukiwania i bodajże jest na noc, prawda? I włosy będą
Ja tak średnio jestem z tego Pantene Restoratives. Mam wrażenie,że połączenie szamponu i odżywki,to już zdecydowanie za dużo i włosy są obciążone. Dlatego przestałam używać ich razem,a odżywkę najczęściej i tak mieszam z maską Dove albo z kompresem Joanny i wtedy włosy są ładne. Szampon też najczęściej mieszam z innym. Jakoś mi nie przypadła ta seria do gustu.
A mi chodzi po glowie zeby wyprobowac szampon z Gliss Kura z plynnym jedwabiem - intensywne odnowa czy jakos tak, i do tego odzywke plynny jedwab. Na wakacjach kupilam sobie sam plynny jedwab z tej serii i wlosy mialam po nim wiec chyba eraz znowu kupie i wyprobuje go z szamponem
Wiecie co? wczoraj po raz drugi nalozylam odzywke z Dove na wlosy ale trzymalam tylko 5 minut bez zadnych reklamowek czy folii i musze wam powiedziec, ze mialam o wiele epsze efekty niz jak trzymalam 30 minut Jednak cos w tym jest
A mi chodzi po glowie zeby wyprobowac szampon z Gliss Kura z plynnym jedwabiem
Okropny on jest Włosy są po nim takie ciężkie i niemiłe w dotyku a pozatym robi się po nim straszny łupież... moim przyjaciółką i mamie także Sam płynny jedwab jest dobry ale szampon to porażka
_________________ P <33:*:*..SZCZĘŚCIEM ODDYCHAM !
Ja tez odradzam plynny jedwab gliss kura szampon, beznadzieja ten w sprayu tez w sumie nic szczegolnego nie daje- tyle że pomaga w rozczesywaniu wlosow...
madziarra napisał/a:
A mi chodzi po glowie zeby wyprobowac szampon z Gliss Kura z plynnym jedwabiem
Okropny on jest Włosy są po nim takie ciężkie i niemiłe w dotyku a pozatym robi się po nim straszny łupież... moim przyjaciółką i mamie także Sam płynny jedwab jest dobry ale szampon to porażka
u mnie tak nie bylo. żadnego łupieżu, ani nic. chociaż bardziej przypadł moim włosom do gusty gliss kur olejki pielęgnacyjne szampon + expressowa odżywka (dzięki temu w Tunezji mi włosów nie wysuszyło - świetny duet).
Ja używam jedwabiu Biosilk Farouka i jestem z niego bardzo zadowolona. Po jego systematycznym używaniu moje włosy stały się o wiele "zdrowsze" i nie mam problemu z rozdwajającymi się końcówkami.
Odżywka gliss kur płynny jedwab też dobra nie jest
jak dla mnie jest dobra tylko w rozczesywaniu wlosow. tak poza tym to efektow zadnych, ale i tak ja kupie znow, bo mam siano zamiast wlosow i sobie rady bez niej po umyciu nie dam
Outsi, jak chcesz coś pożądnego do rozczesywania włosów to sobie kup taką odżywkę rossmanowską w sprayu dla dzieci. Ma fajny zapach i włosy na prawdę się po niej dobrze rozczesują. No i kosztuje 5zł. Później postaram się wkleić zdjęcie
Outsi, jak chcesz coś pożądnego do rozczesywania włosów to sobie kup taką odżywkę rossmanowską w sprayu dla dzieci. Ma fajny zapach i włosy na prawdę się po niej dobrze rozczesują. No i kosztuje 5zł. Później postaram się wkleić zdjęcie
o kurde, czemu ja wczesniej nie wiedzialam, tylko wywalalam 15 zl w gliss kura ;p skorzystam z rady Posiadaczki Najdluzszych Wlosow dzieki, wlasnie wklej potem zdjecie, please zebym wiedziala co brac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum