Nom, ta odżywka Dove jest rzeczywiście dobra. Ja jak nakładam takie odżywki co trzeba długo trzymać (np. WAX) to zamiast reklamówki zakładam taki czepek co dołączają do farby do włosów i wtedy jest ok
No to i folia, i ten czepek foliowy- jest w nim ciepło przecież włosom. Jakby ktoś chciał jeszcze cieplej to można także pozostać w wannie w ciepłej wodzie i to też ciepło daje (wtedy juz nie trzeba recznika).
Ja od dziś biorę się ostro za moje włosy. Nie bedę narazie używać prostownicy (ciekawe na jak długo), będę nakładać na końcówki serum z olejku rycynowego, oliwy i żółtka, robić maseczki z jogurtu, miodu i żółtek oraz wspomagać dodatkowo maseczką Dove i odżywkami Loreala. Ciekawe tylko jak długo wytrzymam bez prostownicy, bo zawsze sobie obiecuję, że nie będę często używać a jak patrzę w lustrze na mą okropną burzę loków to odrazu łapię za prostownice
_________________ P <33:*:*..SZCZĘŚCIEM ODDYCHAM !
Ja kiedys codziennie prostowalam wlosy, musialy byc prosciutkie, potem chlopak mnie namowil zebym przestala prostowac i dala im troche odpoczac. Przestalam prostowac i teraz nie pamietam kiedy ostatnio prostowalam Dzis mnie tak jakos naszlo ze sobie wyjatkowo wyprostuje
używłam wczoraj pantene restorative, odżywkę i powiem Wam, że bardzo fajna. ogólnie nie mam bardzo zniszczonych włosów, ale suche, a po niej są fajniutkie
ja dzis zrobilam sobie na skore glowy wax, a na reszte kompres joanny (reaktywowalam joanne , bo po pierwszym uzyciu nie spodobala mi sie, ale na forum ktos pisa,l ze dobrze jednak dziala wiec ostatnio znowu jej uzywam i rzeczywiscie niezle dziala)
teraz postanowilam uzywac waxu 2 razy w tyg moze wlosy bardziej mi urosna
moze nie tak jak u Kini ale zawsze cos
używłam wczoraj pantene restorative, odżywkę i powiem Wam, że bardzo fajna. ogólnie nie mam bardzo zniszczonych włosów, ale suche, a po niej są fajniutkie
Dokładnie! Tez miałam jakieś dwie próbki, rozłozyłam sobie , że starczyło po 2-3 myciach i rzeczywiscie włosy są świetne! Chyba sobie kupię. Szczególnie, że w planie mam kolejne farbowanie.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum