Wysłany: 2007-04-05, 20:57 Pianki i inne produkty podkreślające skręt fal i loków
Niestety jestem posiadaczką kręconej a co za tym idzie zniszczonej czupryny kręconych wlosów ; /
Loczki strasznie się puszą, stoją wręcz na czubku głowy, każdy żyje wlasnym zyciem, po niedlugim czasie sa juz oklapniete.
Czy któras z Was używala jakis kosmetykow i moze mi cos polecic ?
Wysłany: 2007-04-05, 21:11
Dokladnie ; D
Tzn wiesz co, powiem szczerze ze mam dosyc moich wlosow ; / Inni moga wstac, przeczesac, spiac i gotowe. A ja musze prostowac calosc grzywke z 15 min, pusza mi sie, kazdy wlos zyje swoim zyciem. Ehhh ; /
Powiem tak, fajne to jest, zwłaszcza, ze wysatrczy, ze po umyciu je tylko uczesze i wysusze suszarka i wygladają jak "po prostownicy", ale jeżeli ma sie tak całe zycie to naprawde moze się znudzić. Przez to, ze one naprawde są mega proste nic na nie działa dłużej niz pół godziny lokówka i te sprawy, puźniej same sie prostują echh ...
Wysłany: 2007-04-06, 12:52
Kazdy kij ma dwa konce ; p
Ale ja Ci i tak zazdroszcze strasznie ; )
[ Dodano: 2007-04-06, 13:55 ]
No i bez sensu ; / Wieczorem mialam fajne spiralki a rano po obudzeniu sie klapa.
Tylko sie nie przestraszyc, zdjecia zrobione 3 min po wstaniu z lóżka
Powiem tak, fajne to jest, zwłaszcza, ze wysatrczy, ze po umyciu je tylko uczesze i wysusze suszarka i wygladają jak "po prostownicy", ale jeżeli ma sie tak całe zycie to naprawde moze się znudzić. Przez to, ze one naprawde są mega proste nic na nie działa dłużej niz pół godziny lokówka i te sprawy, puźniej same sie prostują echh ...
mam tak samo , ehh 'life is brutal'
moja siostra ma kręcone włosy i urzywa produktów Niveii do fal i loków,
i jest bardzo zadowolona i naprawdę jej włosy ślicznie wyglądają
Wysłany: 2007-04-06, 16:28
Ten co mam teraz w sumie nie jest koszmarny, ale chyba efekt moglby byc lepszy ; )
Jeszcze jakis szampon i odzywke sobie kupie, tylko te z Nivea maja takie srednie opinie
No i bez sensu ; / Wieczorem mialam fajne spiralki a rano po obudzeniu sie klapa.
Tylko sie nie przestraszyc, zdjecia zrobione 3 min po wstaniu z lóżka
Moesha, ja też mam idealnie proste włosiska, jak na razie jestem z tego cholernie zadowolona
Choć były chwile kiedy je przeklinałam, np całą noc trzymałam warkoczyki na łbie, a po dwóch godzinach fale mi klapły ;] Ale to nie zmienia faktu że teraz jestem dumna ze swoich włosow
jakies pol roku temu poznałam dziewczyne ktora ma sliczne krecone blond włosy. bylam w szoku jak zobaczyłam jej zdjecia z dzieciństwa jak miala idealnie proste dodam ze ona nigdy nie robiła trwałej, nie farbowała włosów itp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum